Jak narazie to co chwilę placzę, tak bardzo czekałam na córeczkę, wiem,że to głupie, ale łzy same mi ciekną jak grochy.
Medio, własnie u siebie też obawiam sie takiej reakcji, jakby był drugi syn, bo pragnienie córki jest naprawde duże ..... ale to pewnie mija ... i wszystko dobrze sie ułoży ....

witam Was serdecznie z zachodniego wybrzeża

pogoda nie najgorsza, kapiel w morzu juz zaliczona - codziennie od piatku poł dnia było conajmniej plażowego do niedzieli, poniedziałek-wtorek raczej bardziej spacerowo wycieczkowy, ale kiedys też trzeba pozwiedzać, dzisiaj na powrót plażowanie i jutro pewnie też, bo prognozy są obiecujące ....
Dorotka, same dobre wieści, mieszkanko super, właśnie czegos takiego my teraz szukamy

na ostatno tydzien sierpnia "sprzedajemy małego" do dziadków to kilka mieszkań sobie poogladamy i może akurat sie coś spodoba ...

a może nie powinnam jeszcze pytać, a myślisz o kolejnym malenstwie ....
asus, cieszę sie,że wyniku masz dobre i maleństwo zdrowo rosnie, a jak gin powiedział,że Kopernika, to pewnie tak trzeba ....
Anka, super,że juz po przeprowadzce, teraz chyba przyjemniejsza część całego zamieszania, meblowanie, układanie odnajdywanie sie w nowych warunkach... przyjemności ....
Kinga, smacznego

i jakie przeczucia z frontu testowego
a propo testu to ja nic nie pisze, bo nie mam zielonego pojęcia, przeczuć żadnych, objawow żadnych ........ poprostu gorzej niż źle...... z regoły na 4 dni przed @ czułam bóle w jajnikach,a teraz nic ......... wiec trudno cokolwiek powiedzieć i napisać, a do tego wszystkiego test został w Poznaniu, a tutaj jest tylko punkt apteczny, to pewnie takich sprzętów nie posiadaja .....
PS. wogóle to czasu na BB brakuje, ale dzisiaij mam wolny wieczór, bo mąż poszedł kibicować, wiec jestem

przyjemnej nocki
pa pa