reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcia81 oj jak ślicznie , kocham śnieg. Podeślij mi go trochę do Anglii:)
zima_www_gify_liq_pl%20(8).gif
prosze cie bardzo

U mnie za oknem jest tak:
zima_www_gify_liq_pl%20(12).gif

reklama
Aniu jeszcze w dwupaku ?
Anufifi gratulacje dla synka .
Ewcia to już tegoroczny śnieg ? U mnie jeszcze nic nie ma .
Medio czyli jednak u Ciebie poród SN ?
Jarzebinka , Beata , agnieszka , Sylwia pozdrowionka :-)

Witam Was
Dziękuje za gratulacje dla Tomusia
Jeśli chodzi o monitoring....ja zawsze uważana za niepoprowną optymistkę zostałam dzisiaj znokautowana przez tego lekarza...

Zaczął od słów Pani ma dopiero 29 lat i takiego mięsniaka !!!?!?!?! zdaje Pani sobie sprawę z...i tu posypało się wszystko począwszy od tego że jesli w ogóle uda mi się zajść w ciąże to należałoby się cieszyć lub nie bo mogę krwawić stracić ciąże urodzić przed wcześnie lub mogą mi wyciąć całą macice przy porodzie!!!!!!!!!!...dopiero jak mu powiedziałam , że nie chce już nic więcej wiedzieć bo chcę wyjśc o własnych siłach to dodał że oczywiście może też wszystko być w porządku...

Był tak miły:dry: że oznajmił że owulka będzieza 2-3 dni bo pęcherzyk ma 18 mm.

to chyba kara za zdrade mojego gina...on by mi tego nie powiedział ....
tak czy tak czuje sie teraz fatalnie i niw wiem co myśleć...

anuffi
oj to faktycznie pieknie CIE potraktowal:no:
hm ,.... ale co Ty uwazasz chcesz działac czy narazie wstrzymujesz sie co do dzieciątka:confused:
anuffi jezeli pechcerzyk mial dzis koło 10:30 18mm to w poniedzialek lub w wtroek owulka ;-)
jezeli myslisz dalej o dziewczynce to ja bym sie juz starala teraz nie wieczorem, poczytaj pare postow wczesniej pisalam z eja wlasnie sie tez kochalam rano wlasnie jak becherzyk mial 18mm a owulke mialam tak jakby u ciebie wychodzilo to w poniedzialek w nocy o 23;-)

Agnieszko ...mój lekarz 3 miesiace temu powiedziała , że jesli myślę o trzecim dziecku to nie zwlekac tylko działać i że będzie dobrze... więc nie odpuszczę ...Boże daj żeby dobrze było....
Z przytulanka teraz to raczej nici ....zabawa z dziećmi obecnie wre ;-):-).

No chyba ze porwę męża w las hahah a dzieci podrzuce ale to jakieś nie bardzo w moim stylu :-).
No nic zadziałam chyba jednak wieczór i odpuszcze choć paowałoby teraz bo to wyszło by 2,5 dnia tak ????czy ja już cos źle licze????...no i zobaczymy ...teraz to się juz nawet z 3 chłopca będę cieszyc jak nic .....moze to własnie tak miało być ....

Asus..dziekuje i wzajemnie:)) Trzymaj sie cieplutko;-)
Anififi..faktycznie Cie pieknie potraktowal..co za jakis gbur:baffled:.. Ja chyba bym teraz poszla do tego Twojego.. tyle chodzisz to napewno Ci powie jak naprawde jest bo Cie juz tyle zna.. ;-)AA i gratulacje dla Tomusia:))))
Medio.. ja Ci oddam caly moj snieg... bo niecierpie:baffled: :-D:-D
Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczyn:)))

prosze cie bardzo

U mnie za oknem jest tak:
zima_www_gify_liq_pl%20(12).gif

O dziękuje bardzo:-):-):-)!

Asus tak planowany jest siłami natury ale jak wyjdzie to się okaże. Ach Ci lekarze, tak mi namieszali w głowie i nastraszyli cc i nie chcą mi odpuścić, bo jak pierwsze urodziłam SN, to twierdzą,że z drugim bedzie dobrze.Bardzo się boje.

anuffi

bardzo mi sie podoba twoje podejscie:tak: masz racje dzieciatko jest wazniejsze, a powiem ci ze podobno ciaza duzo leczy więc bedzie dobrze;-):tak:
wiesz mysle ze jak bedzie to wieczorkiem to jeszcze spoko ale nie w nocy bo to juz nie beda 2 dni tylko 1,5 wiec tak do 20 przytulanko;-) a czym wczesniej tym lepiej;-):happy: dziecia bajeczke wlaczcie a wy pod prysznic mykajcie:tak::rofl2::-D:-D

No i wszystko wskazuje na to że Ania świetnie wyliczyła mi te staranka bo też typowała na 13 dc wieczorem czyli wszystko się zgadza :)

AGA no więc plan jest !!!!!

Pozdrawiam was ...już mi lepiej :)

reklama
anuffi
no widzisz bedzie dobrze:tak:
tak Ania to jest nasz ekspert;-):-)
no chyba ze owulka bedzie w wtorek to najlepiej by bylo dzisiaj jak najpozniej w nocy zeby tyle dni wytrzymaly te plemniczki:-):-)
buziaki aaaa i gratulacje dla synusia:-)

Do góry