Cześć Dziewczynki

,
byłam u lekarza obejrzał wyniki i powiedział ze wyniki sugeruja na ciąze ale to jest bardzo wczesna ciaza ze narazie mam sie niecieszyc bo wszystko moze sie zdarzyć, mówi mi to z doświadczenia zebym niebyła rozczarowana;-)mam przyjsc w poniedzialek za tydzien i zrobic noa bete,
najbardziej meczy mnie to ze zapisał mi taki lek duphaston 2 razy dziennie po poł tabletki mam brac, kórcze ale jakos nie jestem przekonana czy to brać boje się leków...
i w sumie on mowi ze ja to jestem ciezki przypadek u niego 8cykl niemoge zajsc w ciaze ( bo on niewiedzial o tym moim wyliczniu ze ja serdu****e 3/4 dni przed owulka i moze temu niebyłam w ciazy) tylko mysli ze ja zawsze w owulke serduchowałam i niemogłam byc w ciazy

i twierdzi ze jestem z tych co ciezko sie zaciaza i kazal mi brac te duphaston, a co to jest wie ktora z Was?
ja mam taki plan w srode robie test ciazowy a w piatek ide na bete
i zobaczymy co bedzie narazie nic niemysle nic niemówie

co ma byc to bedzie , jak nie teraz to nastepnym razem;-) z tego wiem ze maz ma zdrowe plemniki bo jest ciaza a jak sie niuda to wtedy wiem ze cos ze mna nietak
buziaki ide jessc cos bo nic dzis niejadłam cały dzien tyle spraw miałam, buziaki;-)