reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam
Mogę się dołączyć ? :-)

Krótko o mnie
mam 3letniego synka, a od jakiegoś czasu od 2 m-cy dokładnie staramy się o córcię
w zeszłym m-cu nie wyszło, chyba za daleko owu 11 dc a w tym m-cu staranka w 12 dc przerwane przy dwóch delikatnych kreskach na testach owu

zobaczymy co będzie

wydaje mi się, że raczej nic no ale jak nie teraz to w przyszłym miesiącu na bank :-D

teraz mam 14dc wiec testowanie dopeiro pod koniec m-ca

pozdrawiam serdecznie :happy2:

Witaj , jasne , ze możesz się dołaczyć ....:):):)

Jesli chodzi o testy to na tym watku potwierdziło się ze jeśli chodzi o planowanie dziewczynki to są do bani ...szkoda kasy...sama też na początku robiłam i z własnego doświadczenia wiem , że są conajmniej zbędne

Jesli planujesz córeczkę to koniecznie obserwuj sluz , zrób monitoring , żeby dokładnie określic termin owulki

chyba , że juz wiesz kiedy dokładnie masz owulke to napisz ....

Pozdrawiam

Czarodziejko ...tak tak z tym kalendarzem ...to miałam na mysli ;)

na 100% nie wiem kiedy jest owulka ale czuję, że dzisiaj :rolleyes:

przytulanka były 3 dni temu / w niedzielę nad ranem/ to może raczej 2,5 dnia temu więc sceptycznie podchodzę do zapłodnienia

żołnierzyki mojego mężczyzny nie są wytrwałe :no::-D

dziękuje Anufifi,
Widzę na zdjeciu, ze masz dwóch ślicznych chłopców
też starasz się teraz o dziewczynkę ?
na jakim jesteś teraz etapie ?

ależ przyjemne jest to forum babyboom
na innych to totalne nudy :baffled:

TU jest bardzoooooo przyjemnie .:-D:tak:;-):-)
tak staram się o córcie teraz 5 cykl....
Obecnie 9 dzien cyklu , owulke przewiduje na 17 dc ....ale ide na monitoring , żeby wszystko potwierdzic .
Zeszły cykl mój pęcherzyk cos szwankował mam nadzieje ze teraz będzie ok :):):)

hej dziewcznki! :-)

udalo mi sie wyskoczyc na betke , po 16 wyniki....

Anufifi widze ze juz 9 dzien kiedy monitoring?
Ania sliczna corcia i synek ...zsciaro ty nasza :)
Kiki ekarz ma racje tylko jeszzejk o nie denerwowanier sie wprowadzic w zycie?
Jarzebinko a ktory dzis dzien cyklu?
Beti tak bywa, nastepny cykl pewnie bedzie pecherzykiem.
Aga nie dziwie sie ze nie mozesz sie doczekac do usg ja mam to samo :)

pozdrawiam :tak:
KICIA WYNIK !!!!!!!!!! POPROSZĘ DLA FORMALNOŚCI :):):) BO PO 16 JUŻ :tak::tak::tak:

Berhka Witaj!!!:-) jezeli faktycznie miąłas dzis owulke to masz podobnie jak ja tyle ze ja miłam w 13dc owulke o 23w nocy , a przytulanko 11dc rano o 7mej;-);-);-)
powodzenia mysle ze bedziesz w ciazy.... bo naprawde ciezko wycelowac te 2,5dnia:tak::tak::tak::-):-):-)powodzenia i oby byla to Twoja wymarzona córeczka;-)

Kicia
czekam na wynik!!!!!!:-):-):-):-):-)

reklama
Do góry