reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka :-)

trzeba sobie uswiadomic ze metoda ta tylko zwieksza szanse a nie daje gwarancje.
mysle ze zeby sie sprawdzilo trzeba naprawde dobrze poznac swoje cialo i miec duuuuzo cierpliwosci ;-)

Bershka u mnie byly przytulanki w 5, 8, 10 dzien cyklu wieczorem i 11 rano,a owulka byla prawdopodobnie w sobote wieczorem/w nocy.
odleglosc dosc spora wiec szczerze mowiac nie liczylam na powodzenie ... a jednak sie udalo :-)

Beti super masz ginke, mysle ze ci pomoze!

Anufifi biedny Tomus , ucaluj go!

Aga ciekawy art.

Medio jeszcze tylko troszeczke i bedziesz miec maluszka z soba!

pozdrawiam

reklama
witam was dziewczyny .anufifi co bylo twojemu synusiowi,biedaczek nameczyl sie ale cale szczescie ze zasnal i mysle ze jest juz oki.jak nie jest lepiej to idz do lekarza niech zobaczy co i jak....kicia a kiedy mialas ostatnia miesiaczke?jeszcze raz gratuluje.....medio zycze powodzenia bys jak najszybciej miala to za soba.ale przenoszenie to nic strasznego ja pierwszego syna przenosilam 9 dni i wywolali mi bole,drugiego syna 8 dni przenosilam i dostalam bole mialam obydwa porody naturalne a perzy trzecim synku urodzilam 4 dni oprzed terminem mialam cesarke poniewaz mialam zatrucie ciazowe.do dzisioaj nie wiem czy byla zle obliczona data porodu czy co?zycze ci powodzenia i cierpliwosci,...ja tez bardzo sie ciesze ze jest te forum ze dolaczylam do was...agnieszko12 jak myslisz ostatnia miesiaczke mialam 18.11.ostatni cykl mialam 30 dni.przytulanko bylo30.11 potem 4.11 i 7.11.jak myslisz moglo cos sie udac.obecnie dzisiaj mam 30 dzien juz powinnam dostac miesiaczke.piersi bola mnie a wczoraj wieczorkiem calkiem bolaly ale i taki objaw moze byc i na miesiaczke tylko co mnie dziwi ze zawsze przed miesiaczka mam sluz 3 dni przed z domieszka krwi to wiem ze juz bedzie a tym razem nie?i to mnie zastanawia.tak bardzo bym chciala.zobaczymy do jutra czy przyjdzie.bede za chwilke sie zbierac sprzatam myje i przystrajam okna na swieta..

Kicia, to ja miałam w 12dc ale owulka raczej późna
a Ty jakie masz cykle ? ile było tej przerwy do owulki ?

a w UK tak właśnie jest, ze robią kilka razy tylko usg w ciązy, zero badań podstawowych, moja koleżanka w 3 m-cu ciąży przyleciała do PL do swojego ginka bo tam nie ma co liczyć na serię badań

KIKI kochana rób test !!!! Agnieszce wyszedł na kilka dni przed spodziewaną @@@...a ja trzymam kciki za dwie krechy....

Tomcio mój już w formie ...myślę ze to były zabki wiec kilka nocy takich pewnie przede mną ....ale ja to nic ...gorzej z nim , ale kupiłam dzisiaj czopki i jak coś to mu dam , żeby się nie męczył ....

Kiki ale z Ciebie dzielna babka
trójka dzieci i planowanie czwartego, podziwiam i pełen szacunek

ja przy moim synku długo myślałam o drugim dziecku ;) czy w ogóle będzie
no ale ta chęć córeczki mnie przekonuje coraz bardziej
Synka mam bardzo grzecznego, natomiast to wstawanie w nocy, pieluszki etc na początku mnie przerażały

chyba zaczynam dopiero teraz dojrzewać tak na prawdę do macierzyństwa :tak:

anufifi moze to i zabki tak to jest z tymi zabkami ale mniejmy nadzieje ze nastepne zabki przejdzie lepiej.zrobie jutro test jezeli dzisiaj nie dostane miesiaczki....bershka dziekuje za takie super slowa u mnie tez nadzieja ze to tym razem bedzie dziewczynka a jezeli chlopak to tez fajnie..byle wogle sie udalo i bylo zdrowe to najwarzniejsze..

reklama
Do góry