reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nie wiem ale chyba ząbki idą kolejne :baffled:

Nie sprawdziło się tym dziewczynom któe przekroczyły magiczne 2 dni przed owulką ...choć to tez nie wszystkim ...
Wiesz to tylko metoda na zwiekszenie szans nie 100% pewności

ale trzeba próbowac:tak::tak::tak:

Niby tak ale wiele dziewczyn próbuje 3-2,5 dni przed i nie może zajść w ciążę. Wydaje mi się że w wielu przypadkach nie ma wyjscia i trzeba przekroczyć te magiczne 2 dni jeśli się chce zajść w ciążę a wtedy już trudno mówić o planowaniu płci.

reklama
Kiki bardzo podoba mi sie twoje odejscie do płci :tak:;-). Ale fakt , że są szanse u ciebie w tej sytuacji na dziewczynkę ....Tylko pomysl jak ją rozpuścicie !!!!!!!:-D:-D:tak::tak::tak:. Ja bym chiała mieć 3 braci achhhhh to musi być przyjene :):-D:-D:-D

Indygo masz racje....wiele czynników musi sie nałozyc zeby sie udało na 3 dni przed ....myśle tu przede wszystkim o płodnym śluzie ....i oczywiscie zołnierzykach ...
ale mysle , że warto popróbować , zeby potem sobie samej powiedzieć ze sie próbowało , a wiadomo ,że każda z nas będzie się cieszyc czy to chłopiec czy dziewczynka ....chyba z tym sie nie myle :)

Moich chłopców nie zamieniłabym za nic i na nic ....pewnie ze mi sie marzą kokarki warkoczyki i rózowe kiecki ...co tu będę ściemniać ....ale bycie mama trójki synów to brzmi co najmniej DUMNIE ...prawda kiki?????

Buziole

PS zapisałam sie na 12 jutro na monitoring :) wg naszej ekspertki Agi pęcherzyk powinien miec 11-12 mm i oby tak było :)

kicia80 dzieki za podziw.daje rade jest spoko moje serca to patrick13 lat,danielek10 i ercanek5.wszyscy chcemy dzidziusia ja coreczki a chlopcy brata.wszyscy mowia mama my chcemy brata,kiedy bedzie brat a potem siostre.kochane te moje urwiski.ja sama pochodze z wielodzietnej rodziny moje siostry tez maja po 5 dzieci i jest super.naprawde.mamy wspaniala wielka rodzinke.a krzyz mnie dzisiaj boli ze hey byle nie na okres..

tak tak anufifi ja jestem dumna z bycia mama 3 synow .tylko jak sie mowi ze chlocy sa tak za mamami ze czasami nie mam juz sil walcza oni o mnie o moja milosc a kocham ich wszystkich jednakowo a jak jednego wiecej przytule to zal ma nastepny.mowie wam dziewczyny.no wyobrazam sobie jaka by byla rozpuszczona gdyby bylas to dziewczynka..ale i z chlopcem tez by tak bylo za bardzo chcemy wszyscy tego dzidziusia!anufifi jestes na naszej klasie jak przeczytalam wczesniej.podaj jak mozesz twoj nick to cie odwiedze na profilku

Czesc laseczki:-) Ehhh... powtorze moje przedmówczynie,ale tez mi dobrze ,ze Wy jestescie-szczegolnie,ze na tym wygnaniu moim to...:dry: Magii Swiat tu nie czuje sie tak jak w PL...i moze własnie to,ze swieta juz za tydzien a my drugi rok z rzedu nie jedziemy na nie do PL tak mnie jakos nastarja:confused: chociaz był czas sie przyzwyczaic;-) Poza tym mój szanowny M jakos tak do tego planowania plci podchodzi "inaczej"... Nie ma takiej wiary ja ja w to ze mozemy zmajstrowac chlopca :dry: Zreszta im wiecej czytam na ten temat tym mniej wiem:confused:
Becia kochana:-) Twoj optymizm jest boski.No i masz ginke super :tak: Notuj kochana notuj;-)Kiki szacuneczek dla Ciebie.Mow no szybko jak sie robi chlopaka:-D anufifi to wyobraz sobie,ze moja Niki ma dopiero 4 ile jeszcze przed nami:szok: Duzo cierpliwosci zycze;-) sobie tez:dry::-DBershka witam cieplutko:tak: Powodzenia w palnowaniu corci.agnieszko ja to Cie maltretowac bede o wszystkie wykresy daty godziny i terminy jak bedzie "moj" czas;-) Tye,ze Ty wtedy princesska swoja zajeta bedziesz:-p A spróbuj mnie opuscic wtedy:rofl2:
Ja tez juz w sumie ogarniete mam na Swieta:-) Jeszcze tylko prezent dla starszej- trza sie nachodzic ,zeby jej dogodzic;-):-D
Miłego dnia kobietki.I zdrówka duzo.

Margaritta ...mój Tomcio ma 8 a teraz ida 4 .

Ja mam dwóch chłopców i nie wiem czy to reguła czy jak ale moze sie wam przyda.
Jak ich planowałam to własciwie nie wiele z tego co teraz wiem wiedziałam. ogólnie wiedziałam kiedy moge miec dni płodne , więc brałam poprawkę dwa dni przed i dwa dni po czyli od 12 do 18 dnia cyklu ( przy 30 dniowych) serduchowałam codziennie i po pierszym cyklu starankech byłam w ciązy :):):):-):tak::-):tak:. Moze w tym braku metody jest metoda :-)

Margaritta ależ chłopaka tak szybko się robi i tak prawie ze 90% szansą
od 14 dc przy 28 dniach codziennie ok. 5 dni non stop i chłopak zrobiony :-D;-)

powiedz lepiej jak Ci się córcie udały ;-):-D

margarita jak juz pisalam wczesniej.mialam zawsze cykle 28 dniowe i prz karzdej poprzedniej ciazy liczylam tylko ten 14 dzien od nia miesiaczki i tylko zawsze z reka na sercu ten jeden raz i nic ani dwa dni przed ani dwa dni po i odrazu bylam w ciazy i sa to chlopaki jak malowane..a tym razem przytulam sie od czerwca dwa dni przed owulka w trakcie i dwa dni po i nic ui co wy na to?zycze szczescia i strzal w 10 na chlopaka..

reklama
Do góry