anufifi
tęsknię...
KICIA ja ostatnie staranka planuje na 14/15 dc czyli sobota niedziela...jutro jeszcze kontorlny monitoring i bede dokładnie mam nadzieje wiedziec 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anufifi-faktycznie wysyp nieprzecietnyBershka a jak u Ciebie sytuacja czujesz ze bedzie owulka czy jak ? jaki masz sluz ...bo tak patrze na twój suwaczek....
Jak dobrze pójdzie to bedziemy mniej wiecej razem testowac :-)
Która jeszcze przy owuulce jest ??? a która następna testuje ????
Jak jeszcze w najbliższych dniach któras zafasolkuje to zaczne sie cieszyc że mnie sie nie udało , bo jak tak dalej pójdzie to w sierpniu braknie miejsc na porodówce![]()
Sylwia ja widzialam te stronke. Nawet ciekawa i fajnie wylicza.Anufifi.. noo wypada 11dc.. na 30 grudnia:-) jesli dostane planowo @ czyli jutro..dzie mnie krzyze bola ..syski wiec wsio na to wskazuje .. a jak sie spozni dzien to na 31 w Sylwka.. ale to tylko sprobujemy moze cos wyjdzie
;-)
A widzialyscie to??....
*-spam-*
He He A jak?No to macie z Jarzebinka Sylwka zaplanowanego wzorowo![]()
Sylwka- ja po Nowym Roku biore sie za siebie od strony "zdrowotnej. Zacznę brac Vitaminki, jeszcze troche chce schudnąc i bede dalej chodzic na aerobik..a moze jeszcze jakis basenikA po nowym roku pojde juz na ten monitoring.. zrobie to jako postanowienie noworocznev i nie bede miala wyjscia:-)
Kicia a co u Ciebie jak sie czujesz?czesc dziewczyny!!
widze planowanie pelna para:-);-) super!!
Anufifi- ile razy w ciagu cyklu robisz monitoring?KICIA ja ostatnie staranka planuje na 14/15 dc czyli sobota niedziela...jutro jeszcze kontorlny monitoring i bede dokładnie mam nadzieje wiedziec![]()