reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi... nie dziekuje bo kto wie co sie jeszcze wykluje;-) Ale Kochana ja trzymam za Twoj cykl kciuki:-) Wiesz co tka sobie mysle.. ze jak juz zaciazymy to .. Kawa w tej Galreii to musowo :-D i moze pierwsze zakupy dzidziowe hahahah:-D:-D
Kicia witaj śnieżnie:))

Bershka a jak u Ciebie sytuacja czujesz ze bedzie owulka czy jak ? jaki masz sluz ...bo tak patrze na twój suwaczek....
Jak dobrze pójdzie to bedziemy mniej wiecej razem testowac :-)
Która jeszcze przy owuulce jest ??? a która następna testuje ????
Jak jeszcze w najbliższych dniach któras zafasolkuje to zaczne sie cieszyc że mnie sie nie udało , bo jak tak dalej pójdzie to w sierpniu braknie miejsc na porodówce :):-D:-D:-D
Anufifi-faktycznie wysyp nieprzecietny :)
Ja z moim pierwszym dzieckiem zaszlam w ciąze w styczniu ale pamietam ze cykl poprzedzający tak jakos wypadal ze owulka byla w sylwestra :)
A teraz owulke pewnie bede miala za jakies 5 dni.

Anufifi.. noo wypada 11dc.. na 30 grudnia:-) jesli dostane planowo @ czyli jutro..dzie mnie krzyze bola ..syski wiec wsio na to wskazuje .. a jak sie spozni dzien to na 31 w Sylwka:-D.. ale to tylko sprobujemy moze cos wyjdzie:-D;-)
A widzialyscie to??....
*-spam-*
Sylwia ja widzialam te stronke. Nawet ciekawa i fajnie wylicza.
Ehhh kochana cos czuje ze jeszcze przed wiosną cieszyc sie bedziesz z fasoleczki. Jesli nie masz powodow ktore wstzymują cie by wczesniej zajsc to pewnie nie ma co czekac
Bede mocno zaciskac łapki za Ciebie :)

No to macie z Jarzebinka Sylwka zaplanowanego wzorowo:-D:-D:-D
He He A jak?:-D:-D:-D

A po nowym roku pojde juz na ten monitoring.. zrobie to jako postanowienie noworoczne:-Dv i nie bede miala wyjscia:-)
Sylwka- ja po Nowym Roku biore sie za siebie od strony "zdrowotnej. Zacznę brac Vitaminki, jeszcze troche chce schudnąc i bede dalej chodzic na aerobik..a moze jeszcze jakis basenik :)

czesc dziewczyny!!
widze planowanie pelna para :tak::-);-) super!!
Kicia a co u Ciebie jak sie czujesz?
Oswojona juz z myślą o fasolce?

KICIA ja ostatnie staranka planuje na 14/15 dc czyli sobota niedziela...jutro jeszcze kontorlny monitoring i bede dokładnie mam nadzieje wiedziec :tak:
Anufifi- ile razy w ciagu cyklu robisz monitoring?

Czarodziejka..odchudzac to sie bedziesz po ciązy :-)
W sumie to wiesz jak chcialam ..zeby urodzic od kwietnia..ale to tylko plany .. tak jak i ten cykl tylko przymiarki;-)..Zreszta jeszcze jak mowie wsioo sie moze wykluc:baffled:... Ale czas pokaze;-) Ale ja tez trzymam kciuki za Ciebie :D
Wrrrr..lece cos podziałać w sprzątaniu:baffled::eek:
Buziaczki ..do potem:))

Babeczki kochane
Ja od paru godzin jak na szpilkach siedzialam.
Mąż gdzieś wybył, a powiedzial ze za pol godziny wróci.
Nie wziąz ani telefonow ani dokumentow:baffled::baffled::baffled::baffled:
A ja z minuty na minutę zawału dostawałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wyszedł o 9:00 i przed chwilą wrocil...ładne poł godziny:dry:
Oczywiscie zrobił oczy smutnego kotka z fIlmu Shrek i jakoś poszlo.....ehhhh faceci:growl:
No a teraz sie odstresowuja popijać kawkę nr 2
Moje dziećko spi a syn mojej siostry rysuje :)
Ja mykam obiad robic :))))
Caluski i do potem

Ostatnia edycja:
Czarodziejko mysle ze na dwóch monitoringach wystarczy...widac ile przyrasta pcherzyk i mozna obliczyc....choc w ostatnim cyklu byłam 4 razy bo cos mi nie grało ...ale mysle ze dwa jest ok

reklama
Do góry