anufifi
tęsknię...
No to ja robie atak na męza z bandazem ...ścisne na maksa :-)
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
) i moja Niki dziś ma katar:-( Do swiat pare dni-mam nadzieje,ze chociaz troszkę minie jej...Ale jasełka piękne były
Niki biła bravo jak szalona
I coś w tym jest
Mój szanowny teraz woli tez "luzniej"
co mnie cieszy po przeczytaniu tego przepisu
No a z tego współzycia bez zabezpieczenia przed owulacją mamy piękne księzniczki

No i nie zostaniesz tu sama niezafasolkowana , bo jestem i ja jeszcze
a u mnie to dopiero rozmowy trwają
madzia3 magiczne daty;-) Oby do jutra- wszystko sie okaze- spokojnie
anufifi z tym porobieniem po pachy to brzmi mi bardzo znajomo
Nieraz trzeba nie tylko pieluche zmienic ,ale od podstaw przebrac
napisz jak mąż znióśł ściskanie
a no i przeczytałam o pęcherzyku Twym
brzmi obiecująco-3mam kciuki.Becia witaj kochana.jak przeczytałam ,ze Twoja córka siedzi w pokoju z chłopakiem to...zaraz spojrzalam na moją starszą i wyobraziłam sobie taki obrazek za małe 7 lat i .... moja wyobraznia nie siega tak daleko
Masz cisze i błogi spokój...czasem marze o takim
A czasem czekam az Niki sie obudzi , bo jakos tak cichutko wszedzie jak ona spi
Co mi kupiłaś pod choinke?
No na zakupach byłas to chyba oczywiste
Ania powiem Ci,ze czasem Martysia pomaga,ale... czesciej jednak okazuje zazdrosc i strzela fochy
Przeczekac to chyba musze czy coś
A princesska Twoja słodka jest
agnieszkaaaa jak samopoczucie? wciaz rozpiera Cie energia?:-) Ja nie miałam zadnych ciązowych dolegliwosci w obydwu ciazach
i czułam sie bosko.kiki to dalas czadu z tym papierem
ciekawe kiedy Ci minie
Niki spi i mam chwile to pewnei dlatego tak mnie wzięło
czas na małe co nieco
:-) co Ci kupiłam? hmmm a grzeczna Ty byłaś, że prezenta chcesz?

;-)