reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti :)))
Nie szalej kochana. Trzeba sie trzymac..byc dzielny i pozytywnie myslec :)))))
Jesli chodzi o cory to super ze masz juz takie duze!!!! ehhh ile mialas lat jak pierwszą urodzilas? tez bym mogla miec juz dzieci w tym wieku ale nie da sie przeskoczyc czasu.....a szkoda:-D
anufifi- ale sliczne te Twoje chlopaczki...straszy troche ci pomaga przy Tomeczku?
Babo a tak w ogole to o czym ty mowisz jakie leczenie bezplodnosci...matko przeciez tylko torbiel mialas:baffled::baffled::baffled:
Dziewczyny jak u nas pieknie....snieżek pruszy :)))
Bylam z mlodym i psem pospacerowac...jest cudownie ;))

reklama
oj Czarodziejko:-) ja to młoda siksa byłam:-) ale pełnoletnia:-D ,18 miałam:-), no nie ma co, moja pierwsza to wpada na całego, załamana byłam totalnie,wkońcu taka młoda, ale tak musiało być:-)
sama sobie powtarzam uspokój sie babo co ty wyczyniasz:-D:-D:-)ale to tak jakoś samo:-), no i nerwy z wynikami też robią swoje

Pixelka jak ja już teraz tak wariuje to co będzie za parę dni:szok::-)

Beti...monitoring zaczniesz od 10dc a owu powinno byc koło 13-go-trzy dni przed owu powinnas byc jesli masz cykle 27 dni, u mnie w cyklach 28 dni owu było w ok.15 a 30 dni owu ok. 17...więc i tak cie czeka czekanie...najwazniejsze by było wszystko ok. a czy wyjdzie kolejna dziewczynka czy chłopiec..to naprawde nie za bardzo od ciebie zalerzy, sa faceci tzw. damscy krawcowie co maja tak słabe męskie plemniczki, że na córcie nigdy nie zapracują...

A ja bym chciała córcię, szyła bym jej najładniejsze ubranka, miała by mnóstwo biżuterii i przepięknych ozdób do włosów, umiała by ugotować wszystko, umiała by ze dwa dodatkowe języki i miała prawko a M by zadbał o to by żaden niegrzeczny chłopiec jej nie skrzywdził:-D i spełniała by te marzenia co ona zapragnie a nie to co my chcemy!

Pixelka z tymi cyklami to u mnie różnie, teraz był 27, ale najdziwniejsze jest to, że 30 dostałam @ , a 31 już było po, pierwszy raz takie coś mam i za bardzo nie wiem jak sobie to wyłumaczyć

Pixella u mnie cykl spalony bo nie pękł pęcherzyk wiec staranka przede mną :) a łózko , to na zime zawsze przestawiam tak naprawde , ale może i sie dodatkowo przyda

Czarodzejko ...Filipek bardzo duzo mi pomaga ... a na wieczór masuje mi kręgosłup bo wie ze mnie boli....jest aniołkiem ...choć czasem mu różki wychodzą L:-D:-D:-D:-D

wiitejcie Dziewczynki!
to ja 6tyg i 3dni to prawie rowno bedziemy chodzic w ciazy..:tak:;-):-)ja tez z tymi suwaczkami pokrecilam.mam wklejone suwaczki na moim profilku a nie tu gdzie chcialam..tez pokrecilam.:-D:-Da na tym suwaczki mi wyliczylo 6tyg i 1 dzien a tak nie jest o dwa dni sie pomylil w obliczaniu moj suwaczek
Laseczki, co do suwaczków to jak spojrzycie na ramkę naszego forum to na górze na różowym pasku pisze ustawienia i tam musicie kliknąć, a potem na edytuj sygnaturę i tam w tą ramkę wkleić te Wasze suwaczki. Wtedy będą się wyświetlać pod wykresem i nie wiem czy czasem nie można tylko 4 wkleić, więcej chyba się nie da, ale spróbujcie.
Też jestem ciekawa co bedzie ...wierze że w końcu sie uda , tylko marzę żeby szybko :) niemoge sie doczekac poniedziałkowej wizyty...trafiłam na tego gościa przypadkiem szukając monitoringu w Krakowie i bardzo mi sie spodobało jego podejście ogólnie do mnie jako nowej pacjentki....juz wtedy nabaknał ze by mi cos dal , ale ja nie chcialam bez wczesniejszej wizyty u mojego gina ....ale teraz chce spróbowac ....
Anufifi a Ty mu powiedziałaś że dziewczynkę planujesz? Bo może on Ci coś da zebyś Ty w ciążę zaszła a to nie o to chodzi, bo jak byś serduchowała w owulację to już pewnie od dawna była byś w ciąży.

A to moje szkraby

Załączniki

• 22.11.200 002.jpg
    22.11.200 002.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 061.jpg
    Obraz 061.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 077.jpg
    Obraz 077.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 48
  • Obraz 048.jpg
    Obraz 048.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 59
  • Obraz 057.jpg
    Obraz 057.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 52

Aniu ale masz kochane te swoje dzieciaczki....
Oj Aniczka bedzie oczkiem w glowie....cos mi sie wydaje :))))
Betii i co z tego ze bylas mloda wtedy.....wierze ze bylo ci cięzko ale zobacz teraz jakie masz cory!!!!!!
zazdroszcze :)))

reklama
Do góry