reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem:-) kurcze wiecie co, pojechaliśmy do sklepu, prawie nic ciekawego nie kupiliśmy tyle tylko co do jedzonka, a tu stówka pękła, szok normalnie, ta kasa nasza nic nie warta
Sylwia jakie spać?:-p:-) chodź tu trza pogadać:-)
Aga to super się składa, bo w czwartek będzie właśnie 10dc:-) oj miałam kochana, śmiechu było:-)
Bershka jedz, jedz nie odmawiaj maleństwu:-)

reklama
Beti ...tak to jest ...idziesz do sklepu ...nic nie kupisz a stówke zostawiasz...skąd ja to znam :)

widzisz ....mówiłam ze czwratek za późno nie bedzie
:-):-):-):-)...

Ja chyba dostane @@ tak mnie podbrzusze boli i krzyz , a przestałam brac luteinr wiec powinna przyjsć ...

Wiecie nie chciałam nic mówic póki nie sprawdze u gina , ale komu mam powiedziec jak nie wam .... ja bym sobie dała reke uciąć ze mimo tego co oni mówili to ja jednak owulke miałam ...23dc ...miałam tyle takiego sluzu jak na owulke ...przźroczysty ciągnący ze maskara i strasznie mnie bolało ...a potem przestało.....moze ja mam tak póxno ...nei wiem , pewnie sie okaze ...
ale juz tak miałam z Filipkiem ze zasżłam w ciąze w 29 dc .. hmmm...pojęcia nie mam

Anufifi tak kochana, Ty pierwsza mi to powiedziałaś:-)
dlaczego tu nie ma emotek buziaków??!! dajcie nam więcej jakiś fajnych emotek!!
buziak Anufifi:-)
a może właśnie masz tak późno owulkę, mówiłaś o tym ginowi?

hehe Anufifi:-) mówiłaś, że nie będzie za późno, jak panikowałam rano:-)czuję podniesioną adrenalinkę w tym mscu:-)

reklama
Do góry