reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hehe Anufifi już chyba zwariowałyśmy :-D:-D:-D:-D
Czarodziejko Ty obeznana z Atomówkach, rób eliksir, ale dla mnie na Y poproszę:-D:-D a to dla nas czy dla naszych połówek będzie?:-) jeszcze trzeba będzie ze smerfów jakieś zaklęcie znaleźć i mamy płeć wypisz wymaluj jak chcemy:-):-):-)

ooo to ja to zrobię w czwartek:-) kurczę Anufifi, a może my za bardzo chcemy i właśnie dlatego nam nie wychodzi:baffled:

i tego sie obawiam, że ta chęc posiadania jest silniejsza i niby człowiem mówi,że jest wyluzowany, ale tam głęboko siedzi cos na przeszkodzie ....................... a 12 lat ......................... ups, troszke długo

ale lipa czyli na corke trza palic?:-D:-D:-D:-D:-D

To sie musze nauczyc bo ani ja ani mąz nie palimy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to chyba wole synka ................. bo palenie to ................... :no:

jarzebinko- takim sposobem najpredzej moze sie udac. Sa sytuacje kiedy to facet powinien wkroczyc:-D:-D i dobrze ze tak zrobil :))))

dobrze jak dobrze, ale czy skutecznie .......................... :tak:

witam ponownie wieczorkie,beti nie zrobilam tych nalesnikow bo len mnie zlapal i ucieklam pod kocyk polezec sobie..anufifi uda ci sie dziewuszka a jak nie uda sie dziewczynka to bedzie chlopczyk jak te dwie twoje przesliczne slicznotki.a tomus to juz taki slodziak,nie moge na n iego sie napatrzec.ja staralam sie od czerwca o dziewuszke i nic nie udawalo sie,pomyslalam juz mi obojetnie byle byl dzidius no i prosze odrazu sie udalo.co bylam pewna ze wredota przyjdzie a tu nie przyszla,jest mi obojetnie co bedzie,byle bozia dala zdrowego dzidziusia..a z tymi papieroskami to ja nie pale i mustafa tez nie,

Jarzębinko czas pokaże :))))
Beti tak zapomnialam dla ciebie ze skladnikiem Y:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ale w wersi bajkowej jest X:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny zdycham bo gil leci ale ogolnie humor mi dopisuje....jeszcze moze dzis serduszko sie pojawi :))))))

Witaj Beti.Ja jestem tu nowa, mam na imię Agnieszka.Jestem mamą dwóch chłopców-Igorek ma prawie 11 lat,a Stasio prawie 7.Staramy się o dzieciątko od 7 miesięcy..bez skutecznie jak na razie...Mam prośbę..podpowiedz mi jak wmątować suwaczki- mam je w swojej skrzynce i nie mam poj.jak je przenieść.Pozdrawiam

reklama
Jarzębinko 12 to bardzo długo i chyba dlatego trzeba by było wyluzować:-) a jak u Ciebie kochana wieczorek?:-)
Kikii dlatego same chłopaczki:-D:-D żartuje kochana:-D pewnie, że najważniejsze by było zdrowe i tego najbardziej z całego serduszka Ci życzę rybko:tak: a na naleśniki przyjdzie czas:-)
Czarodziejko gile w chusteczkę i montuj eliksir:-D:-D lepiej żartować niż chorować i by do końca nie dać się zwariować:-D:-D dziś przytulanki masz??:-):-) o kochana to trzymam kciuki:tak::-)
Anufifi smerfowy gargamel pewnie coś by poradził:-D:-D
Inez witaj słoneczko:-) adresy z suwaczkami musisz wkleić w ramkę, w swojej sygnaturce, a sygnaturka w Twoim profilu i po lewej stronie, lub u góry tutaj wejdź w ustawienia i po lewej też Ci się pojawi sygnaturka
wklejaj zaraz zobaczymy czy wychodzi, jak nie to będziemy radzić dalej:-)

Do góry