reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
TSHTSH0,691µIU/ml 0,404 N
FT4FT41,23ng/dl 0,801,90 N
ProlaktynaProlaktyna14,4ng/ml 1,9025 N
DHEA-SO4DHEA-SO4232ug/dl 35430 N
TestosteronTestosteron22,0ng/dl
CA 125CA-1257,06U/ml 021 N

Dziewczyny zaraz podam, jak uda mi się pobrac ze strony, na razie walczę ze stroną i z moim kompem, bo program do odczytu nie jest kompatybilny z moim oprogramowaniem... wrrr...:angry:

...mam napisane tak testosteron 22 ng/dl

a pod spodem :

Kobiety owulujące : Poniżej 20-80 ng/dl

kobiety po menopauzie: Poniżej 20-62 ng/dl

no to ja rozumiem ze jestem nieowulujaca tak???????

reklama
Oki dziewczyny musiałam Męża poposić żeby mi sprawdził w pracy na jego kompie.........wynik negatywny.......... < 1.0 mIU/ml.....:-:)-:)-(

Ale dzięki dziewczyny że trzymałyście kciuki....idę sobie popłakać...:'((((

Do góry