reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Asus witaj kochana, dlaczego tak rzadko do nas zaglądasz?:-)
Margaritko dobrze , że chociaż przychodzisz jak Niki śpi:-)
Jarzębinka to Ci dziś dobrze:-) nie za dużo Ty masz tego wolnego czasem?:-p:-p:-):-)
Czarodziejko kochana (kurcze i znowu brak emotki przytulenia:-( ), nie smuć się rybko, mam nadzieję, że z Maciusiem już dziś w nocy będzie lepiej i prześpicie tę noc spokojnie <buziaczki>
Anufifi a gdzie Cię wywiało kochana?:-)wypoczywaj jak możesz, baw się dobrze i zaglądaj do nas:-)buzia:-)
Sylwuś ja dziś też marudziłam rano, że się nie wyspałam, za to odrobiłam po pracy:-):-)buziaki:-)
Katarzynka myślę, że Kicia napisała w skrócie jak jest:-) dietka, nie zawsze się sprawdza, ale mówią, że na chłopca solone, a dziewczynkę słodkości:-)
Kicia kiedy idziesz na usg?:-)
Pyszczek prócz tego, że mąż wspomoże dziecię, to jeszcze jaki zdrowiutki będzie od tych witaminek:-):-)
Indygo 3 godz, to trochę długo fakt:-)

do dobrze a teraz o mnie:-) po pierwsze chciałam podziękować za pamięć, jesteście kochane:-)
a u mnie doopowato,,ale od początku
pokazałam wyniki i mam za wysoką prolaktynę
jest grubo ponad normę, powiedziała, że w większości jest to wina nerwów, fakt ostatnio dużo ich miałam w pracy
i ta podwyższona prolaktyna jest głównym powodem że, nie mam owu
zapisała mi bromergon i dufhaston i dała skierowanie do endokrynologa, ale najpierw jeszcze na 12 mam na monitoring, bo może zdażyć się cud na który liczę i pojawi się jednak pęcherzyk, ale jak jej powiedziałam, że miałam tylko jeden dzień @ to powiedziała, żebym rano zrobiła test
więc już sama nie wiem-zwariowałam
testa zrobilam, cudu nie było, wynik negatywny:-(
i tak sobie dziś myślę, że najwcześniej tak przy dobrych wiatrach to ja chyba w sierpniu zajdę, jak na urlop pójdę

reklama
Beti Kochana dziekuje.
Pani doktor byla i jej diagnoza to silnie zaatakowana krtan..zwiekszylismy dawke antybiotyku i dostal sterydy wziewne...niestety:baffled: no ale aby spal spokojnie i zdrowial
Beti a Ty zabko sie nie martw!!!!! wyleczysz sie i bedzie ok....
ja spadam buziaki

sterydy? Czarodziejko kochana, to się nacierpicie:-(, aby jak najszybciej było lepiej, napisz jutro co z Maciusiem i jak mu noc przeszła. buziak dla niego od e-ciotki:-)

witam w sobotę rano ......:tak:

Czarodziejka, jak synuś po nocce :tak:

Beti, najważniejsze,ze teraz znasz wroga i wiesz jak z nim walczyć, wszystko będzie dobrze, powodzenia :tak:

a wszystkie razem i każdą z osobna pozdrawiam serdecznie i życze miłej soboty :tak::-D;-)

dzień dobry kochane:-)
Jarzębinka tak wroga mam, teraz go tylko wypędzić:-)
a jak u Ciebie kochana?kiedy będziemy wiedziały , że fasolinka u Ciebie jest?:-)
miłej soboty:-)

Ostatnia edycja:
Czarodziejka moja córka też często chorowała na krtań i wiem jaka to paskudna choroba (mi bez temperatury i kaszlu od razu się dusiła) dlatego wiedz że sterydy to mniejsze zło . Moja w razie ostrego ataku dostawała zastrzyk Dexawen chyba , Encorton , Claritine (to to cały czas) no i antybiotyki , a czasami szpital musiał być . Mój pediatra mówił że bardzo ważne jest dobre nawilżanie , nawet w nocy obok łóżeczka kazał stawiać gotującą się wodę z rumiankiem . Mam nadzieję że to jednorazowa choroba i nie będziecie mieć nawrotów , bo u nas to trwało 2 lata . Dużo zdrówka.
Beti ten wątek służy planowaniu płci , więc mnie już zbyt nie dotyczy a nie znikam przez sętyment bo kiedy sama się starałam to tutaj dostałam wsparcie , no i wciąga temat : która z Was będzie kolejna , i czy sprawdzi się WIELKIE PLANOWANIE ? Życzę Ci pięknego pęcherzyka na najbliższym USG .
Margaritta termin mam według OM na 8 luty . Nie wiem czemu tak bo zapłodnienie bylo 21-22 maj (monitoring) . Nie wiem jak to jeszcze dędzie bo dziewczyny były z 42 tyg obydwie , a teraz chcę mieć CC
Udanego weekendu :-)

Asus dobrze ten ten sentyment został:-) i wpadasz do nas czasem:-) 14 idę na monitoring i powiem Ci, że tak liczę po cichu na cud:-)ale coś kiepsko to widzę, za dużo ostatnio nerwów było, a ja zamiast wywalić to na zewnątrz, trzymam w sobie
ale moja ginka obiecała, że mnie naprawi:-) i dziecię się pojawi:-)

Cześc koleżanki!!!

Dziewczynki poratujcie, mam gości szukam tej sałatki co asus polecala, wałkuje strony i niemoge jej znależć może , któraś z Was ja ma gdzieś zapisaną???

ps. narazie niemam czasu pisać tu, ale nadrobie Was napewno;-):tak:

reklama
Do góry