reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ejjj śpiochy:-)gdzie jesteście wstawać, szkoda dnia:-p:-):-)
no tak jak ja mam chwilkę w pracy to Was nie ma, a jak zacznie mi się młyn to wy będziecie wtedy pisać:-p:-p:-):-)

reklama
Beti nie wiem czy nie doczytałam czy Ty nie pisałaś co u lekarza ? Jakie wieści ?
Kiki mdłości podobno straszna rzecz (nie wiem bo nigdy nie miałam) ale jak Cię męczą to pomyśl że przynajmniej dużo nie przytyjesz i po ciąży nie będziesz mieć problemów z odchudzaniem ;-)

Własnie nie pisała Beti co z tym lekarzem:wściekła/y: Musialam znikać wczoraj moja kochana, bo Niki się obudziła:-( I tak zawsze... No trudno-wazne ,ze chociaz tak moge popisac i poczytac Was.
asus a Ty masz termin na lutego/ a na którego?:-p Nikusia jest z lutego dlatego pytam;-) Tak po cichutku ,ale tylko po cichutku Ci zazdroszczę tego synusia:-p:sorry2: I mocno 3mam kciuki,zeby wsio było szybko i bez większego bólu niz ten konieczny:tak:
kiki no w koncu się pojawiłaś.Nie znikaj na tak długo , bo w Twoim stanie to zaraz człowiek sobie niewiadomo co myśli;-)
Czarodziejko wstajemy śpiochu.Kawkę podano.Gdzie bedziesz miała lepiej?:-D
Sylwia tez przysneła :dry::-D
Spokojnego dnia laseczki.

witam ... dzisiaj z domku... na urlopie :tak: więc sobie pospałam :tak: rano wyprawiłam tylko chłopaków do przedszkola i do pracy i wróciłam do wyrka :tak: i sie wyspałam :tak:

a mam pytanie dotyczące śłuzu po owulce : bo zmienia sie na biały, a teoretycznie jak długo jest ......... jeżeli nie ma ciąży, bo jeżeli jest to teoretycznie powinien być dłuuuuuuuuuuuugo ...tak ????? :blink: szukałam, szukałam jakiejś informacji w necie ale o terminie nic nie wyczytałam,tylko o tym,że sluz sie zmienia

Czesc Laski ;)))
Ja tylko na seke...
Noc przeje......ana (przepraszam). macka tak męczyl kaszel ze dziecko spac nie moglo i 2 razy mi zwymiotowal....ehhh juz mi normalnie rece opadają.......odechcialo mi sie juz tej zimy....
dzis ma przyjsc do nas lekarka..moze coś zaradzi na ten cholerny kaszel.....
buziaki
jakos mi źle, smutno......ehhh

hej dziewczynki ,
ja wpadłam tylko was podczytac i napisac pare słów bo mamy tu zajęcie na cale dnie wiec nie mam nawet czasu kompa otworzyć ...
Dzięki z siusiakiem jest juz super , wszystko gra i nawet chodzenie na basen jest bezproblemowe , wlasciwie jakby nie bylo problemu....
wieczorem przed wyjazdem dostalam @ wiec zdazylam zrobic wszystkie badania i juz sie zapisalam na poniedzialek do gina z wynikami ...no i sprawdzic co z tym torbielem cholernym....mam nadzieje ze bedzie ok.

o tej slinie tez słyszałam , ale nie wiem jak to sie ma ...
Beti szukam i szukam i nie moge znaleźc wieści od twojego lekarza ....jak tam u ciebie..

Dziewczynki ...biegne do chłopaków bo beze mnie to oni gina :tak: , ale postaram sie wpaść was jheszcze podczytac ....

dziekuje za pamiec o mnie i mocno was ściskam ...a od niedzieli jestem juz na posterunku\
Buziaczki kochane

Czarodziejko mam nadzieje ze Macius będzie szybko zdrowiał ...Tobie zycze sił w tej sytuacji

Witam:))
Ja dzis za to sie nie wyspalam:wściekła/y:..potem zakupy.. bo wsioo mi sie pokonczylo w domku hehehe:-).. I w ogole jakas taka dzis jestem nijaka:baffled:..
Margaritta...wlasnie ze nie przysnelam:-D jutro to nadrobie:sorry2:
Czarodziejka.. Kochana oć przytule;-)..No jak dziecko chore to najgorsze co moze byc..ale pociesz sie ze nie tylko Ty to przerabiasz ..:tak: Kazda z nas ma w tym doswiadczenie;-)..A czy jedno czy dwojka to tez bys dala rade!!!!;-)to sie tak wydaje jak sie ma jedno..mysli sie ze z 2 nie dalabym rady..ale jak jest 2 to sie daje rade:tak: ii z 3 tez..to znaczy chyba z 3 bo tego to jeszcze nie wiem hihihih:-D ale jak bede wiedziala to Ci powiem:-D..Ale po burzy przychodzi slonce..wiec glowa do gory..Przytulam mocno..Buziaczki;-)
Jarzebinka.. slyszalam o tym sluzie..ale nie sadze zeby to byla jakas regula:tak: .. kazda moze miec inaczej..ale to moze dziewczyny co sa teraz w ciazy sie wypowiedza jak to u nich jest i bylo:tak:
Beti... Cmok ..cmok ;-):-)
Buziaczki dla Wszystkich:)))

Anufifi... Brawo ze przyszla @ :-)
Wypoczywaj Kochana ;-) Tylko sie cieplutko ubieraj coby Ci dooopa nie zmarzla :-D;-) Brakuje tu nam Ciebie..ale mamy nadzieje ze jak wrocisz to wsioo nadrobisz:sorry2:
Ucaluj swoich chlopakow :zawstydzona/y::-D I Milego dnia...Buziaczki;-)

hej kochane:-) obudzilyście się:-)
ja tak z doskoku do was tu, nadrobię i napiszę z domku bo tu ni da rydy, jak wredna zobaczy to zaraz poleci jak kabel do wodza:angry::wściekła/y:
ale całuje i ściaskam cieplutko:-)

reklama
Sylwia dziekuję za wsparcie :))))
mam nadzieje ze dzis przyjdzie do nas ta lekarka i przepisze wlasciwe leki...najgorsze ze mlody kaszle i nie chce nic jesc bo przy kaszlu zwraca.....wiem ze musi duuzo pic i daje mu jak tylko zawola ze chce ale jednak martwie sie itp. :(
Jakos ogolnie mam spadek formy...ehh
Beti juz cie znalazalm na 28dni.
anufifi brak tu Ciebie...wracaj szybko babko

Do góry