reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

beti z chlopakami nie malam dolegliwosci wogle,przy wszystkich ciazach wymiotywalam tylko jeden raz i koniec,gdyby nie to ze nie mialam miesiaczki i to ze brzuszek rosl to nie mysdlalabym ze jestem w ciazy,,takie super ciaze mialam poprzednie,tym razuem jest troche inaczej,nie moge jesc mialam juz plamienie no i dzisiaj wymiotywalam.mogl to byc ten pierwszy raz i ostatni jak przy moich chlopcach,cos mi sie wydaje ze bedzie czwarty chlopczyk,ale naprawde jest mi obojetnie,byle bym donosila ta ciaze prosze boga i by dziecinka byla zdrowa,a tobie tez beti sie uda,,juz wkrotce bedziesz miec fasolinke..

reklama
Dobry Wieczor:)))
A co dzis tu tak cichutko?? znow cisza przed burza??:-D Ja dzis nie pije..pelna abstynensja:-D AA moich Funfelek to nie widze:wściekła/y::-D
Jarzebinka ja widzialam te ze tak powiem aparat ..ale tylko na alegro..wiecej nic o tym nie wiem;-)
Beti..to czekamy Kochana odbie w takim razie;-):-)
Kiki.. juz myslalam ze zapomnialas drogi do nas:-D Kiki ktos juz pisal te prosbe do Ciebie..ale ja ponowie tylko sie nie gniewaj..ale faktycznie pisz czesciej po enter bo ciezko sie czyta..zwlaszcza po calym dniu:zawstydzona/y::-)
Margaritta..Pyszczek Buziaczki;-)
LauraOna.. Witaj w gronie;-)
Czarodziejka wylaz z ukrycia:-D:-D
Anufifi .. pewnie juz pojechala na urlopik:tak::-)
Buziaki dla wszystkich:)

Sylwia robalu wracaj :)))))

A ja nie wchodzilam na net bo nie mialam czasu. Mlody zas nie mial humoru dlatego ja nie mialam czasu..musialam sie wyjcem zajmowac..boszeeee w takie dni jak dzis nie chce miec wiecej dzieci......:angry::angry::angry::angry:
Przepraszam pewnie grzesze w tym momonecie ,,,ale moja wytrzymalosc psychczna tez ma swoje granice ktore dzis perfidnie przekroczyl moj Syn:crazy:
Ja rozumiem ze jest chory, ze jestesmy w domu (a ile mozna) no ale kur......a ile mozna jęczec...myslalam ze kudly sobie ze łba wyrwe...ehhhh
No o tyle dobrze ze mąz mnie pocieszyl skutecznie....kupuje mi auto :))))))))nareszcie..po takiej przerwie to ja sie chyba od poczatku musze uczyc jeździc:baffled:
Takze kochane moje dzien mialam dzis cięzki...wiec i ja nie pije ..no chyba ze jakies ziolka na wyciszenie..moze jakas meliska przed snem.
Beti jestes tam?
No piknie wszystkie juz spią...dobra to i ja Lego zbieram i ide
Buzia do tumoroł:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
jestem już Czarodziejko:-)
mały pewnie też już ma dość i nudzi mu się w domku, a przy okazji sprawdza ile cierpliwości ma mama:-D:-D:-):-)
no prosze moja droga , jaki fajny prezent:-) ja sobie nie wyobrażam bez autka:-) ale mój nie chce mi takiego osobistego kupić tylko dla mnie:-D:-)

OOOO jestes jednak babko ;)))
No ja prawko rok temu zrobilam ale nie najeździlam sie jakos szczegolnie..troche nasza landarą :)
Zmeczona juz jestem....po dniu calym. Jutro przychodzi Pani Doktor i zbada maciusia czy antybiotyk pomogl. Dzieki Bogu to ona do nas przyjezdza bo jeszcze jak bym sie miala gdzies z nim bujac:dry::dry::dry:
No nic Beti Kochana ja brykam spac bo mi gały odpadają!
Babo zaloguj sie na 28dni.pl i dolacz do naszego "plotkarskiego grona":) znaczy Cudownego grona slodkich niewiast :)

reklama
Do góry