reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
BRAWOOOO TAK TRZYMAC!!!!:sorry2::sorry2:;-):-)
PS..nie dziwie sie hehehe;-) ze jestes uhahana:-D i masz inne nastawienie...tylko te nerwy byly niepotrzebne;-).No ale juz wsiooo za Toba.. teraz trzeba patrzec co przed Toba;-):sorry2:

Witajcie dziewczynki......próbuje czasami Was podczytywac choc z napisaniem czegos juz gorzej bo jak chce akurat cos napisac to mała woła....
Z tego co widze to Anufifi jestes na dobrej drodze .... i super....zawsze Ci powtarzałam że powoli i z cierpliwością, a na pewno się uda. Nie zawsze jest tak hop siup,a tym bardziej jak chodzi o dziewczynkę. Najwazniejsze ze jestes pod dobra opieką.....bo nie zawsze jeden lekarz ma 100% racji...czesem trzeba sie poradzic innego. Trzymam kciuki za Ciebie kochana.

A tu kilka zdjęc moich pociech

Załączniki

• anika 014.jpg
    anika 014.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 52
  • anika 016.jpg
    anika 016.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 53
  • anika 019.jpg
    anika 019.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 44
  • anika 020.jpg
    anika 020.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 60
hej słońca:-)
Anufifi kochana jak się cieszę, że wszystko ok :-):tak::-)
widzisz rybko i po co te nerwy:-), wyprzedzisz mnie z fasolinką:tak::-) ja 3mam kciukaski za ten cykl:tak::-)
Jarzębinko ale nas tu kusisz tym ciachem, zamiast przesłać po kawałeczku:-p:-):-)
Sylwia buźka kochana:-) jak tam dzionek?:-)
Aniu po prostu bosko:tak: śliczności:-)
Kiki ja kochana codziennie od 7-15:30 w pracy jestem, jak nie ma za dużo ludzi to wchodzę, ale często jest tak, że para oczu patrzy:baffled: jak się czujesz słonko? i mogłabyś wkleić jakiś suwaczek to byśmy wiedziały jak tam Twoja fasoleczka rośnie:-)
Margaritko kochana jak tylko mnie zreperują to od razu do dzieła:-):-), a na kiedy planujesz?:-)
Aga mówią, że jak kobieta tyje na około to dziewusia jak nic będzie:-):-)
Czarodziejko jaki melduneczek?:-)czyli Maciuś już zdrowiutki:-):-)super:-):-):-)
Kicia ja to bym już chciała wiedzieć kogo Ty tam nosisz w brzusiu:-) a tak ogólnie to jak się czujesz?
Bershka może czasem warto wierzyć w sny:-)
R.usałka nie dziękujemy, podziękujemy po fakcie:-)
Pampuch Shingle witam:-)

agnieszka cieszę się że sałatka smakowała :tak:
Anufifi to super że wszystko dobrze wygląda , teraz tylko spokojnie i do dzieła :tak:

Asus a jak u Ciebie kochana?:-) już blisko coraz bliżej:-)hehe no z dnia na dzień tak by wyszło :-) jak się czujesz?:-)

ja kochane uciekam, bo jutro wcześniej wstać trzeba:baffled:
coś mi ten suwaczek jakoś chyba źle pokazuje, albo to ze mną znowu coś nie tak, bo dni płodnych to ja w ogóle nie mam:-(, zero śluzu, nawet wiesiołek nie pomaga, znowu pewnie cykl bezowulacyjny:-(

słodkich , kolorowych Wam życzę słoneczka:-)

Ostatnia edycja:
Beti kochana dzieki ...nie martw sie ...pisałas ze masz fajna lekarke ...bierzesz leki pewnie kolejny cykl bedzie juz dobry....leki muszą zadziałać...
Ja tez do końca nie wiem jak bedzie bo śluzu nie miałam w ostatnich cyklach a wyniki sa dobre , no ale zobaczymy ....trzeba byc dobrej mysli....

Asus jak ty się słońce czujesz????

Jarzębinka dzięki za szarlotke ..

Beti melduneczek znaczylo zebys sie zameldowala/pokazala na BB :)
Anufifi kochanie...czytalam na 28dni..bardzo sie ciesze!!!!!!! Czyli co ten cykl jest Twoj :) normalnie staranka bedą?
A gdzie nasza Sylwia//?
Kiki nie zafasolkowalam!!!! przecie chora bylam i antybiotyk bralam a poza tym dopiero @ mi sie skonczyl..hehe

Ostatnia edycja:
reklama
anufifi ale sie ciesze ze wszystko jest na dobrej drodze i obiecana coreczka z ust lekarza,super jak sie ciesze,to jeszcze troszeczke i bedzie mala fasolinka pod twoim serduszkiem..beti ja zrobilam ten suwaczek i co zle go wstawilam bo mam go u mnie na stronie glownej na profilku,nie mam pojecia co tam pokrecilam,a moze dni polodne wystapia u ciebie troche pozniej,cierpliwosci beti bedzie dobrze...aniu twoja kruszynka sliczna!a ja przyszlam wlasnie od kumpeli mialo byc tylko pol godzinki no i prosze jak zeszlo prawie do nocy.mykam do lozeczka,dobtranoc dziewczyny,kolorowych snow..

Ostatnia edycja:
Do góry