reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi.. to ze Aga psiala ze mnie namowicie??:-D czytalamm ..ale oćbym chciala to wiesz ze nic z tego:-(...:-D ..doczekam sie i ja:tak::sorry:
Beti...tez lubie ryzek na mleczku:-D
Bershka.. bedzie co bedzie.. wazne by bylo zdrowe!!!!:tak: to pierwsze wiec... jeszcze nic straconego..zawsze sobie potem zrobisz do .. parki hihihhih:-D;-)
Anufifi.. noo mykaj:-D
Ja jutro musze do szkoly dziadkow zawiesc na Dzien Babci i Dziadka:szok::-D:-D..Maly bedzie wystepowal :-D:-D

Nie wiem tylko czy moj maz pozniej mi odpusci-bo on niezaleznie czy na chlopca czy dziewczynke postanowil mnie zaciazyc w tym miesiacu!

Skąd ja to znam.... już dziś goniłam od siebie... :eek: Teorię to on niby rozumie (wytłumaczyłam chłopu co i jak) w które dni możemy na chłopca, ale w praktyce.... :eek: :baffled: Jak mówię DZIŚ NIE! to jeszcze się ze mną kłóci, że go w ten swój plan wpasowuję i że on się nie da :-D ... Mało wie... ;-):sorry::tak::-D

BETI... na takie dwa w kocyku to bym chętna była :-)

Miłej nocki życzę...

kurcze sama zostałam z synkiem, nawet Kinga córcię chce:-):Margarittka chodź tu:-):-):-)

będę z Tobą:-)bo też celuję w chłopca i też uważam, że dziewczynka to nie problem:laugh2:

jarzębinko, gratulacje

a ja sobie czytam co tam skrobiecie (bardzo interesujące tematy;-):-)) i jakoś nie mam odwagi się ujawnić, bo...

miłego seruszkowania, kolorowych, itp.

ja jeszcze sekundę jestem, bo aktualnie to już chyba nosem piszę, bo tak mi się chce spać:-)

czarodziejko, odezwij się...moja Młoda jak widzi Twojego kotka to szaleje i już jej się w głowie przestawiło na tego stwora....

reklama
Do góry