reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nooo, ale napisalycie...Jak jutro wroce z pracy to pewnie juz nie nadaze z czytaniem!
Tez uwazam, ze im bardziej sie chce byc w ciazy tym trudniej.
Ide zaraz "pomeczyc" mezusia-dzis mi nie ucieknie :) Ostatni dzwonek na dziewusie! No i dobrze, bo po 3 kolejnych dniach w pracy to by mi sie chyba juz nie chcialo serduszkowac...Dzisiaj nic nie robilam ciezkiego, ale sam gwar, swiatla, ludzie mnie zmeczyli...Ale jeszcze 3 dni w pracy i 1dzien przerwy:)Dam rade!

reklama
Widze ze po kolei zmykacie, wiec ja tez sie pozegnam zyczac Wam kolorowych snow. Jutro bede wczesniej w domu to wczesniej wbije sie na neta-chyba ze maz znajdzie mi zajecie-ostatnio jest zazdrosny o bb :)

anufifi-pozno juz, poluz sie, odpocznij, do rana albo i szybciej bol przejdzie:) i nie martw sie :)
anian-kolorowych snow:)

wyszorowana:-)
Anufifi leć do łóżeczka kochana, trzeba to przespać
kolorowych i spokojnej-buziaki

Sylwiaa jak by mi ktoś powiedział, że będę jeszcze się starać po tylu latach o małe dziecię to dopiero bym go wyśmiała:-):-):-)

Royanna męcz go męcz:-)udanej stosunkowej nocy życzę:-)

Czarodziejko chodź mamy drinki:-):-):-):-):-)

Załączniki

• 01drink600.1.jpg
    01drink600.1.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Napisalam sie a mi net przerwal:wściekła/y::wściekła/y:
Beti...ja zawsze mowilam ze 3 bedzie jak moj pojdzie na emeryturke:-D... no to teraz idzie a dzidzi jak nie ma tak nie ma..:-D mam nadzieje ze to sie w czerwcu.. lub lipcu zmieni:sorry:
Czarodziejka..sie pewnie uczy;-) Nasz kujonek:zawstydzona/y::-D

Do góry