reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewuszki..ja po całym dniu tu dopiero zaglądam...łeb mnie dalej boli i ogólnie padnieta jestem ...

i byłam dzisiaj pazurki zrobic...

no ale widzę ze wy tu czasu nie marnujecie i omawiacie inne czynności seksualne:-D:-D:-D:-D:-D no i słusznie ...przy naszych planowaniach to sie zdaje byc niezbędne :)

reklama
oo losie:-):-)jakoś szybko się przefarbowałaś kochana hehhe:-):-):-)
zostań ze mną!!:-):-):-) no wiesz, żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek:-):-):-):-):-):-):-):-)
ja to Ci nawet sprężynkę zatańcuje

i drina postawie :-):-):-):-)

anufifi bo my tanczymy popijamy driny i jak trza to striptiz itp itd....innymi slowy :wszelkie orgazmy wskazane:-D:-D:-D:-D:-D
striptiz__2_.gif

Anufifi pochwal się pazurkami:-):-):-)
chodź do nas kochana będzie weselej i ciekawiej hehe:-):-):-)

wyciepią nas stąd hehe:-):-)
no ale już sumie po 22`giej:-):-):-)już można:-):-):-)

A teraz z innej beczki. Jakie sa objawy owulacji? Pytam bo wczesniej mnie to nie interesowalo, ale dzis pobolewa mnie podbrzusie, prawie jak na @ i sie zastanawiam...
Dotychczas zawsze ok 10 dni przed @ mialam typowy zespol napiecia przedmiesiaczkowego-szczegolnie nabrzmiewaly i bardzo bolaly mnie piersi, ale teraz na to za wczesnie...

Anufifi co jest?
Royanna ja nie wiem bo ja nie odczuwam

Czarodziejko zróbmy sobie dobrze :-):-):-):-) kto komu staje?:-):-):-):-)

reklama
Laseczki ja tez odpadam...
Anufifi co jest grane ze cie tak glowa boli?!!!!!!!!!!
Beti caluski dla Ciebie na dobranoc
Royanna- moze to byc owulka...ja tam mialam wczoraj a tescik potwierdzil owulke!!!!!!!!!!
Buziaki na DOBRANOC:)))
erotyczne27.gif
Czasem tez sie zastanawiam czy nas nie wywala za te obrazki..hehhehehehee

Ostatnia edycja:
Do góry