reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobranoc Czarodziejko:) Jak to jz owulka to bedzie syn-bo wczoraj serduszkowalam:(
Dobranoc Anufifi-niech Ci ten bol da wreszcie spokoj!!!

I ja zymkam w takim razie...Dobraoc Betti

reklama
royanna- po suwaczku widze ze dzis masz 15 dc
czyli srodek cyklu...mysle ze to owulka Kochana...
Nie martw sie na zapas..nie zawsze jak sie serduszkuje w owulke zachodzi sie w ciąze...Musisz sie bardziej zaznajomic ze swoim organizmem jesli marzysz o coreczce :)))

ja właśnie też zmykam z moim na filmik:-):-)narazie normalny , a potem może z cyklu jakiś "bajek" :-):-):-):-):-)
a później na 28 zobaczymy nasze czynności sexulane:-):-):-):-)
buziaki kochane:-)

Royanna kolorowych:-)
Czarodziejko super nocy życzę kochana:-)
Anufifi skarbie jak poszłaś lulu to dobranoc:-)

A teraz z innej beczki. Jakie sa objawy owulacji? Pytam bo wczesniej mnie to nie interesowalo, ale dzis pobolewa mnie podbrzusie, prawie jak na @ i sie zastanawiam...

najczęściej sa to bóle z jednego boku, czyli pobolewa jeden z jajników i u każdej kobiety to wyglada troszke inaczej : niektóre odczuwja ten ból przed owulka, niektóre w samą owulkę :tak:a napewno przed owulka tak na 3-4 dni pojawia się płodny śluz, przezroczysty a po owulce zmienia sie na nieprzeźroczysty, biały :tak: a jak ty planujesz córeczkę to faktycznie musisz okeślić w miarę dokładnie ten dzien i serduszkować 3-2,5 dnia przed owulka :tak: najlepszy bedzie monitoring :tak::-D:tak: czyli USG cyklu w okolicy owulki, najlepiej ze 3 wizyty u Ciebie chyba najlepiej tak koło 13dc, 15 dc i 17 dc .................................

Dzieki Jarzebinko za ciekawe info, nad tym usg bede musiala sie zastanowic:)
Pozdrawiam i dobrej nocki zycze dla Ciebie, synka i Fasoleczki:)

To chyba najgorętszy wątek na BB :-):cool2::-p

ROYANNA, jak ci wyjdzie chłopaczek, to najwyżej się zamienimy ;-):-D Bo ja też chyba przegięłam i za wcześnie o dzień zaczęłam bzyk-bzyk.... ymm, najwyżej będzie kolejna dziewczynka, jakby co, to prototyp masz poniżej na zdjęciu... ;-):-D
Jednak bez monitoringu, to jak we mgle... :tak:

wpadłam na chwilunie:-) mężo się szoruje:-):-):-)
Jarzębinko, Royanna, Ptasiorek i wszystkie, które już spią i które się wybierają

buziaki:-)

reklama
BETI... ten księżycowy dobranocnik wygląda jak croissant w czapce :-D:-D:-D będzie w sam raz na rano do kawy z mleczkeim... biorę go! :-D

A mnie jajnik teraz napierdziela, jeszcze muszę małaża przydusić do materaca :-p, to może jakieś świeże XY dolecą... źle wyliczyłam, niech cierpi ;-):-D

KOLOROWYCH SNÓW

Ostatnia edycja:
Do góry