reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

BETI, ale masz szarmackiego męża... mojego to terzba wyganiać z wyra, taaki śpioch, więc na kawę podaną do łóżka nie mam szans :-D
ANUFIFI, ta koszmarna, zgniła pogoda i niskie ciśnienie, są może winne twoim bólom głowy..:dry: mnie kilku dniowe migreny łapały przy ciśnieniu wysokim... i to takie, że mdłości miałam i żaden p.bólowy nie pomagał :no: Wypad do kina na śmieszny film, napewno pomoże poprawić ci nastrój :tak:

Ja dziś też ten jajnik (o ile to jajnik) czuje.. już sama nie wiem co to...:confused:
Tak jak radzisz JARZĘBINKO, przydusić ;-)mężulka nie zaszkodzi... tak profilaktycznie;-) :-D On już ucieka przede mną...:-p;-):-D ale mu powiedziam na pocieszenie, że jak się teraz spisze, to dam mu luz od sexu na dłuuugie miesiące ;-) :-D... dziwnie popatrzył...:eek: Ona to już pewnie mnie ma za jakąś wariatkę-sex-psychopatkę, czy owulacyjną-nimfomankę :-D:-D:-D Cóż, wszystko dla dobra wyższej sprawy...:sorry2::-D

reklama
moja rybka ikrę złożyła, a inne ryby pozjadały jej dzieci:wściekła/y: to jest dopiero niesprawiedliwość:-(

To trzeba te łakomczuchy ukarać ... może będą dziś ryby na obiad :confused:;-):-D:-D

ANUFIFI, ja jak czystkę robiłam w lecie, to 8 tych dużych siat ciuchów dla ubogich wywiozłam... a niby chomik nie jestem, ale tak się jakoś nazbierało :sorry2: Jak już czystkę zrobisz, to zobaczysz ile będzie miejsca na nowe ciuszki;-) :-)

Ptasiorek ...pewnie masz racje ...
Ja tez uwazam jak Jarzębinka ze jesli wydawało ci sie ze za wczesnie zaczełas staranka to trzeba poproawic jeszcze ...ja jak sie starałam o chłopców to serduchowałm od 3 dni przed do 3 dni po owulce dfzien w dzien i to rano i wieczór...i wyszło w pierwszych cyklach :)

Anufifi ja też chomik jestem:-) ale ostatnio wyniosłam worek wielki ciuchów do piwnicy:-) na upartego jeszcze z pół by się znalazło:-)
znalazłam łopatę na zakopanie doła:-)pomogę Ci:-)

Ptasiorek lepiej nie będę mojego chwalić bo mu rogi wyrosną:-):-):-):-) jak się uda to Twój sam będzie za Tobą dreptał przez te msc i będzie miał ochotę Cię bardzo przekochać:-):-):-)więc niech teraz korzysta i nie marudzi:-):-)a rybki moje szlaban dziś na obiad dostaną hehe

Para zakochanych siedzi w parku, całują się, rozmawiają nagle dziewczyna:
- Kochanie, boli mnie rączka.
Chłopak całuje ją w rękę:
- A teraz?
- Teraz już nie, ale zaczął mnie boleć policzek!
Chłopak całuje ją w policzek:
- A teraz?
- Hi, hi! Teraz już nie, ale zaczęły mnie usta boleć.
Chłopak całuje ją w usta:
- A teraz?
- Już nie.
Na to staruszek siedzący niedaleko na ławce:
- Przepraszam, a czy hemoroidy też pan leczy?

Dziewczynki i ja Was witam dzisiaj ...juz w lepszej formie....choc jeszcze sie troche czuje jak po wyrzynaniu....
Jarzębinko witaj kochana ...dla Ciebie herbatka z rózy...może być???

to fajnie,że forma juz lepsza ...... miłego i za herbatke dziękuję ślicznie ......... :tak:i przyjemnego wieczorku

Jarzębinko jak się czujesz?:-)

dziękuje dobrze :tak: troszkę tylko łapie mnie katar i kicham od rana :baffled: mam nadzieje,że jak posiedze teraz 3 dni w domku to przejdzie i nie rozwinie sie jakieś grypsko :baffled:

miłej soboty ;-):-);-)

reklama
Bablyss witaj:-)u nas zawsze wesolutko i przyjemnie:-):-)miłego weekendziku:-)
Anufifi udało mi się?:-) uśmiechnęłaś się?:-):-)
Jarzębinko kochana nie daj się choróbsku, zrób sobie sok z 3 cytrym i 2 grapefriit czerwonych, na pierwsze przeziębienia pomaga:tak:

Do góry