reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam

Beti, anufifi Wasi mężowi chyba wiedzą co robią :-D są super ! ale nam i tak chodzi o planowanie płci, co nie ? ;-);-);-);-)

a do mnie niedawno zadzwonił brat i zapytał się czy nie zostanę chrzestną :szok: :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: cieszę się jak dziecko ale...... :crazy: cała rodzinka jest uprzedzona co do tego/ babcie, rodzice teściowie/, bo wierzą w jakieś głupie zabobony, ze kobieta w ciązy nie moze trzymać dziecko do chrztu :angry::-:)-:)-( ja też to kiedyś słyszałam ale przecież to głupoty, co nie ? :baffled::confused:

reklama
Dziendoberek!
Fajnie jest posiedziec w domku i nigdzie sie nie spieszyc :), moj Macius tak sie cieszy, ze co chwila do mnie podbiega, przytula sie i tarmosi mnie za uszy(najwiekszy objaw jego uczucia, hahah)mowiac: moja Ty jestes mama!
Nie wiem, czy dobrze zrobilam kupujac te testy ciazowe, bo dzis juz jeden zrobilam :/ bo pomyslalam sobie, ze skoro zostaly 3 dni do testowania to moze i u mnie wyjdzie slaba kreseczka...a tu lipa. Nie ma nic. I sie troche zdolowalam, bo nie sadze aby do soboty duzo sie zmienilo...i pewnie przyjdzie wredna @. Ale mam jeszcze iskierke nadzieji....

Witam
BERSHKA soooryyy ale staaaszne głupoty :szok::tak:.... idź na tą chrzestną i olej te Baje z Ciemnogrodu :tak::-D Trzeba być ponad to, jesteśmy światłe babki i mamy w głęboko tyłeczkach głupie przesądy :-D:-D Ja np. miałam pokoik Milenki już w 7 miesiącu urządzony, ubranka poprasowane w komodzie... a niby starsze pokolenie zrzędzi, że się do porodu nic nie powinno dla dzidzi kupować...

BETI a co to za rudy małpiszon???? :-D:-D

... zazdrosna jestem :crazy: ... ;-):-D:-D

ROYANA, super ,ze już optymistyczniej brzmisz :-) oj czuję, że jak na wolnym jesteś i już testy nabyłaś, to nie wytrzymasz i wcześniej zatestujesz :tak::-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny....

mój Tomcio spi to mam chwilke dla Was...
ROyanna ja sie nie poddaje ...bardzo chce ta dzidzie ...ale mysle że skoro : po pierwsze nie ma mjego gina, po drugie kosztuje mnie to duzo nerwów , po trzecie zeszły cykl (wizyty , zastrzyk, monitoring kosztował mnie 600zł |) to moze trzeba ochłonąc jeden cykli nabrać dystansu....

ale dzisiaj dopiero 3 dzień cyklu ...wszystko moze mi sie jeszcze zmienic...

reklama
Do góry