Anka yoggga
Aktywna w BB
Agnieszka śliczne fotki. Nie pamiętam jak plany u Ciebie były na chłopca czy dziewczynkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

..ahhhh... może tak czasem im zufać ;-)....i tak jak JARZĘBINKA poddała się metodom męża i fasolka odrazu im wyszła
Tylko tej płci, to się z nimi raczej zaplanować nie da![]()
jarzębinko jak samopoczucie który to juz tydzień??? zapomniałaś o Nas!!!!

co do wieku ciąży to jest młodsza niż wyliczają kalkulatory, byłam 2. 02 u lekarza i jest 3 mm "calineczka" piękny pęcherzyk i tetno pęcherzyka, a serduszko dopiero podsłucham za 3 tygodnie ........
więc pewnie będzie październik 
, potem nadrabiałam zaległości w pracy więc już popołudniem na kompa nie miałam ochoty a i dolegliwości ciążowe troszkę sie nasilają i poprostu nie mam na nic ochoty
mdłości są całodzienne 

Trzymajcie sie z dzidzia cieplutko i zdrowo.. Buziaczki
chcialam zrobic jej focie ale doopa padly baterie wlasnie

:-)
też pierwsze co jak zobaczyłam to pomyslałam o niej właśnie ONA
więc coś w tym musi być:-):-)
Ptasiorek.. a Ty sie nie denerwujesz?? przed terminem @ ?? bo masz bardzoooo ciekawie na wykresie![]()
bo jak nic z tego, to czeka mnie wyjazd na cudwone wakacje :-) Także w każdym wypadku nagroda :-) ... ja to mam dobrze ;-)

do teraz M mi wypomina,że jak zastosował swoją metode to odrazu były II kreseczki

Jakos tylko to branie sprawy w rece małzonka mi się podoba
Ale nie nieeee- chlopiec ma byc takze dopiero pod koniec roku
do tego czasu stop;-)Zartuje przeciez

serio
Tyle nas by sie myliło?

Moze to kolejny zabek- oby, bo .... sił i cierpliwosci mi brak- starzeje sie