reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam niedzielnie :)
Bershka.. to super ze wszystko ok.. i ze juz slyszalas serduszko;-):-)
Kari..wypoczywaj na L4.. i dogadzaj sobie.. to jedyny okres kiedy wszyscy Ci dogadzaja i mozesz bezkarnie leniuchowac:-D;-) wiec korzystaj ile wlezie :sorry:
A ja dzis znow z rana mialam watpliwosci czy chce dzidzie:-(.. moze duza przerwa jest.. to dlatego?:-(.. albo wszystko przez te pogode:wściekła/y:leje dzis:szok:.. i czlowieka jakas depresja dopada:confused2:... JA CHCE WIOSNE :happy:
Milej niedzieli Dziewczynki.. Caluje WSZYSTKIE !!!!!!:-)
12.png

reklama
hej dziewczyny....
Ja dzisiaj po koszmarnej nocy...

.mój Tomcio postanowił wstac o 1 w nocy!!!!..w ogóle nie miał ochoty na spanie aż do 5 ...i o dziwo zniosłam to nieźle, ale gdy zasnął o 5 a po 10 minutach znów sie obudził to byłam wściekła....:crazy::crazy::crazy:.

a potem pomyslałam z czy jestem normalna ???...dziecko sie męczy spać nie może a ja się wściekam ...achhh.
Od rana jest znów na nogach , ani minuty dłuzej nie spał niż zwykle....a ja zaraz do mamy i ani nie usiądę cały dzien

Wam za to życze miłej niedzieli i duzo odpoczynku

Witam,
a dziś tak skoro narzekamy to ja tez sobie narzeknę ;-)... jestem dziś w pracy :crazy:... raz na 2 miesiące muszę być w niedzielę w pracy:-p i to jest właśnie dziś... jakoś przetrwam...:-D
Oj dobrze, że dziś pada w Lublinie, to mi tak mocno nie żal tej niedzieli.... bo jakby dziś pogoda była to... :wściekła/y:...:-D

SYLWIA... skąd ja znam te nasze wahania... :-D

;-)Witam !!!!!
Sylwia to wszystko na pewno przez pogodę jest ponuro u mnie nie pada ,ale nic się nie chce robić,ale możesz to wykorzystać i zabrać się za tworzenie fasolki ha ha.:blink:
Miłego dnia kochane Wam życzę.

hej hej:-) dzień dobry:-):-)
Anufifi to miałaś nockę, a Tomcia coś bolało czy tak poprostu się wyspał?:happy: a znalazłaś już opiekunkę dla mamy?, no i jak ona się czuje? buziaki niedzielne:-):-)
Aga tak, gin powiedział, że są 8mm ale że to nie to, ja się nie znam, powiedział mi ,że pęcherzyka brak:confused: i w tym msc już nie da rady, w poniedziałek idęz fotkami z monitoringu to zobaczymy co mi ta moja powie.Mogłaby juz mieć ten sprzęcior swój to bym nie musiała do szpitala latać.Aguś jeśli owulka miałaby być hipotetycznie w czwartek to musiałabym mieć cykl ponad 30 ,a mój najdłuższy to 28:confused:, ja już nic nie wiem-buziaki:-)
Sylwia jak po imprezce w szkole?:-)
Ptasiorek ci nasi faceci jednak czasem kochani są:-):-) moj też niby taki twardziel, ale i tak widać jak to przeżywa, a na wakacje w ciąży można jechać, później powiesz dzidzi, a wiesz już byłeś w Hiszpanii:-):-)
Kiki jak tam szalona sobota?:-)
Margarittko kochana Ty wiesz jak jest i pewnie dlatego takie efekty:-):-)ale jeszcze troche i będziemy miały swoich chłopaczków:-):-)
Kari łapie fluidki od Ciebie:-):-)
Bershka popieram Ptasioka naszego rozpieszczaj się ile się da:-):-)

a ja zrobiłam obiadek i siadam dalej nad następnym banerem, ale będę zaglądać:-):-)
buziaczki:-)

witam dziewczyny u mnie po sobocie fajnie.wieczorkiem chyba z dwie godzinki siedzialam w wannie z moim m,fajniutko bylo.a dzis znowu jeszie na delegacje i znowu do czwartku same takie to nie fajne,wiecej jestem sama jak z nim.ale co zrobic takie zycie..dzisiaj jak moj m pojedzie to wyskocze do kumpeli na soczek.dzieciaczki ida do kolegi na urodziny o 15 do 19,cos wszystkie nie jestesmy w sosie przy tej ponurej niedzieli.pozdrawiam i zycze milej niedzieli..

Czesc dziewczyny:)))
A juz po Kosciele i po zakupach :)))
Wzielam autko i pojechalam do Kosciola potem do Reala.....ale mialam stresa to moje pierwsze proby samodzielnego jeżdzenia...strach ma wielkie oczy co?:))))
No jakos musze sie przemóc bo inaczej to kupiona brynia dla mnie bedzie tylko stala,..a tego przeciez nie chcemy:-D:-D:-D:-D Najbardziej mnie spinaja te parkingi i parkownie...ehhhh
Buziaki Niedzielne :)))

a mi się dziś nic nie chce:rofl2::-):-)
Kiki niby pieniądze nie są ważne...ale jednak drugie po tlenie:baffled:, ja czasem lubię jak mojego nie ma 1 dzień:-):-)ale już tak na dłużej to nie, wtedy nie mam na kogo pokrzyczeć:-D:-D:-):-)
Czarodziejka bravo kochana:-):-) jezdzij i trenuj to za niedługo do mnie w gości przyjedziesz:-):-):-)

Hej,
a gdzie się wszystkie piękne panie podziewją? co tu takie pustki... koniec leniuchowania po niedzielnych obiadkach... ;-):-D

ale mam migrenę... boli pół twarzy i oko... aż mi niedobrze... bleee... i żaden proszek nie pomaga...:wściekła/y:

reklama
No własnie ...gdzie sie wszystkie podziewają ...
Ptasiorek wiem o czym piszesz miałam dawniej takie bóle głowy ...wymiotowłam jak szło....i w ciązy tez takie bóle ....człowiek by sobie wtedy chętnie głowę odciął

Do góry