reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

royannka obys miala racje...troche za szybko zatestowalam...
Beti niezle to bylo:p
Pyszczek ja nie mam tyle cierpliwosci co ty hehe:p ale poczekam do poniedzialku spoko...weekendy mi zawsze szybko mijaja wiec niebede miala czasu myslec o tym...ale jeszcze dzis i jutro praca bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
Po długim seksie młody chłopak wyciąga się na brzuchu, wyciąga papierosa ze spodni i szuka zapalniczki. Nie może znaleźć, więc pyta dziewczynę czy ma jakąś.
- Może jakaś jest w górnej szufladzie?! - odpowiedziała.
Otworzył szufladę w szafce przy łóżku i znalazł pudełko leżące wprost na oprawionej w ramkę fotografii jakiegoś mężczyzny.
- To Twój mąż? - zapytał nerwowo.
- Nie, głupku - odpowiedziała przytulając się do niego.
- Twój chłopak?
- Nie, skąd - odpowiedziała przygryzając jego ucho.
- No to kto? - zapytał zdezorientowany chłopak.
Dziewczyna odpowiedziała spokojnie:
- To ja przed operacją.

Lekcja przyrody, dzieci uczą się jak mają zachowywać się w górach podczas burzy.
Pani pyta Jasia:
- Jasiu, co zrobisz kiedy będzie burza w górach?
- Położę się na ziemi, żeby pioruny myślały, że już nie żyję.

Na budowie Kowalski lata w te i z powrotem z pustą taczką. Widząc to kierownik, pyta:
- Co tak z tą pustą taczką latacie?
- Panie kierowniku - mówi Kowalski - taki zapie....
, że nie ma kiedy załadować.

Pyszczku w sumie dawno tej reklamy nie widziałam:-):-) ale to coś było, jak dwie koleżanki siedzą, a mąż zapodaje kawe, ale zapomniałam jak ona się nazywa

Beti to ja chyba tej reklamy nigdy nie widziałm, serio :-D Albo nie pamiętam. A Ty w ogóle jak się dzisiaj czujesz?? Lepiej?

Gosia no widzisz, weekend szybko zleci,a po weekendzie dwie kreseczki!!! :-)

spoko dowcipy,
Beti ja kojarze to reklame kawa sie nazywa nikorek tak??
Gaspel mi podchodzi imieniem amerykanskim:p skad wzielas takie imie??napewno orginalne...
ja jakbym miala synka to antos by sie nazywal chyba...a corka Kaja...bo juz mam Maja i siostra Kaja hehe:-):-):-):-)

Gaspar fajnie! :-) Oryginalnie i tajemniczo! :tak: Zależy tylko czy do nazwiska pasuje, bo różne są nazwiska ;-) A Ty Beti tak chciałabyś synka nazwać?? Mnie się podoba :-)

Pyszczku jak by był chłopczyk to właśnie Gaspar:-):-) mi się podoba :-):-) a nazwisko wiesz jakie mam:-):-) trochę dziwnie brzmi co nie?:-):-):-)
Gosia no właśnie Nicoret:-):-):-)

reklama
Beti my idziemy na kolejne USG gdzieś za miesić więc moze wtedy lekarz coś powie o płci i zobaczymy.
Jeśli nam się udało - a cały czas żyję tą nadzieją - to powinno być widac już chłopaka bo to będzie około 21-22 tygodnia.
No chyba że wstydliwa dziecinka i nie da się pooglądać - :)
A ty już Beti masz coś w brzuszku czy dopiero planujesz tego chłopa??
A Gaspar całkiem fajne imię - :)

Ostatnia edycja:
Do góry