reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosia zastanawiałam się nad tymi 3-kołówkami,jak się je prowadzi,widziałam ,że sąsiadka moja ma,zapytam jak, czy jest zadowolona, napewno się różnia od innych no i pewnie też taka cena.Mi chodzi najbardziej o to żeby był funkcjonalny i lekki

Xavi i ja wcale nie zamierzam się kłócić,że jest inaczej hehe:-):-):-) przyznaje rację:-):-):-)

beti ten drugi link z lozeczkiem super fajniejsze niz topierwsze:p Beti wez spytaj sie sasiadki jaki ma wozek jaka firma i czy jest Toba POLSKI SA NAJPIEKNIEJSZE;-)umiesz poprawic kobiecie humor hehe...
beti ale ci fajnie ze masz tesciow nad morzem,a w jakim miescie??

beti lekkai wozio hm to napewno nie wielofunkcyjny...sa spacerowki maclareny xt one niby sa od urodzenia i bardzo lekkie...tez moze sobie taka kupie jak bobo podrosnie bo akurat ten wozek sie mojemu M podoba a mi sie buzz podoba a jemu nie...aha beti ta twoja sasiadka jak ma 3kolowy to wszystkie kolapompowane bo np.buzz przednie nie ma pompowane

tak Gosia ten drugi też mi się zdecydowanie lepiej podoba:-) a teściów mam dokładnie w Tczewie, jakieś 30km od najbliższego morza, na wakacje jest super, a i morze zimą pięknie wygląda:-):-) choć chyba bardziej kocham góry:-):-)ale latem:-):-)

witam was dziewczyny i naszego rodzynka

a gdzie anufifi i fotki?

bereshka wklej potem fotki z usg

gie oska ja mysle ze jest ciaza jezeli pokazala sie druga kreseczka

beti ty to dobra z tymi kawalami.posmiac mozna sie z rana

pyszczek daj namiary na nk

xavi,popieram polki to piekne kobiety,najpiekniejsze na swiecie,mozemy byc dumne z tego ze nimi jestesmy.xavi ja mysle ze ze nie powinniscie sie tak nastawiac na chlopczyka bo potem bedzie rozczarowanie,naprawde,bedzie co ma byc to w recach boga,najwazniejsze by malenstwo bylo zdrowe.ja mialam 2 chlopcow i jak bylam z 3 w ciazy tak chcialam dziewczynki,mialam strasznego dola jak lekarz powiedzial na usg ze to znowu chlopczyk plakalam plakalam i jeszcze raz plakalam.i jak urodzilam trzeciego chlopca ercana to zrozumialam ze to taka sama kruszynka ja te inne dzieci,kocham go nad zycie i nie zamienilabym go nigdy w zyciu na dziewczynke.teraz jestem w ciazy i czuje ze to bedzie 4 chlopczyk i tez bardzo sie ciesze,wiec chlopie glowa do gory bedzie dobrze..

no właśnie muszę się przyjrzeć, bo razwidziałam z daleka jak szła, a drugi jak stał na korytarzu, ale jak spotkam do zapytam

kochani ja będę później moja mamita mnie odwiedziła
buzia

reklama
Do góry