reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj Pyszczku ...leż lez i ciesz sie swoim stanem :) i zapamietuj kazda chwile bo to cudowne uczucie....
w pracy jakos powoli sie rozkręca :)

Własnie Paula , piszesz ze staracie sie od jakiegosc czasu...jak długo? mierzysz tempke ? robisz testy, monitoring? czy na razie to tak poporstu ...???? jakie masz cykle?

reklama
dzień dobry:-)
ale zaszalałam dziś:-) dopiero wstałam:-)
idę po kawusie i poczytam co tam u Was od rana:-)

Aha czyli jesc normalnie, wiadomo niedługo wiosna przyjdzie i lato, to będę jeść więcej owoców i warzyw :tak: Czyli nie ma żadnych pokarmów zakazanych w ciąży?? Oczywiście wiem że trzeba słodycze ograniczyć, żeby nie być zbyt "ciężką" ciężarówką :-D;-)

Własnie muszę śniadanie zjeść, bo ostatnio jem dosyc nieregularnie, ato może być problem :confused: jak tylko zjem to wrócę ;-)
Witaj Beti ;-):-)

Ja też z Tobą ...Pyszczku

Dziewczyny obczajcie sobie tego linka

[video=youtube;WvPHxlxsQCY]http://www.youtube.com/watch?v=WvPHxlxsQCY[/video]

Hihihih niezły koleś :-):-D:-D:-D

Anufifi jakie Ty zawsze fajne ikonki wklejasz :-):tak:

jestem:-)
witaj Paula będziecie z Kacperkiem odsypiać w dzień:-)
Gosia piękny prezent na święta:tak:
Bershka buziaki na miły dzionek:-)
Jarzębinko gratuluje zdania prawka:-):-)
Pyszczku Ty taka kruszynka, że słodycze na figurę to wcale Ci nie zaszkodzą:-):-) i odpoczywaj ile się da...potem to już będzie kiepsko z czasem:-):-)
Anufifi kochana moja, nie bij wytłumacz:-):-) ok już piszę:-)

nie chciałam pisać wczoraj to prawda, bo przejełam się Anufifi a dwa to jakby to wyglądało post pod postem, gdzie Ania napisała o torbielkach, a ja wyskakuje ze swoimi nowinami
ale byłam wczoraj na monitoringu, i moja gin powiedziała, że prawdopodobnie jestem po owulce, był płyn w lewym jajniku:-) prawda, że w niedzielę coś poczułam, tak lekko w lewym jajniku właśnie ale nie byłam pewna czy to to co myślę, bo wcześniej żadnych takich nei miałam. więc jak wszystko na dobrej drodze to za 2 tyg @ nie powinna do mnie przjść:-)

reklama
anufifi starmy sie od 5 cykli tzn teraz jest 6 cykl :-( nie mierzę temperatury, nie robię testów owu, nie chodzę na monitoring (a co to właściwie jest ten monitoring i na czym polega?) do tej pory sama wyliczałam sobie dni płodne, cykl mam 26-27 dni. Nie wiedziałam że tak ciężko będzie zajść w ciąże szczególnie że poprzednio udało sie za pierwszym razem :tak:jak widać nie ma na to reguły :no:

Do góry