reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosiu a kiedy masz wizytę u gin. ? moze warto pójśc wcześniej a Ty nie martw się na zapas. Czasami to plamienia implantacyjne a czasami po prostu okres. Niektóre kobiety mają przez kilka m-cy takie plamienia i nie jest to zagrożeniem dla ciąży. Oczywiście zawsze najbezpieczniej iść do lekarza.

Gosiu na mdłosci to herbatka imbirowa :) ...plaminiami sie nie martw ...pisałam ci ze moga byc nawet kilka tygodni..zwłaszcza jak sa słabe...jestes pod opieka lekarki i bierzesz dupka wiec wszystko bedzie dobrze :) nie martw sie ...

Bershka ja u gina bylam 12.03 i powiedziala mi ze plamienie niedlugo powinno zaniknac,i powiedziala ze po usg wyglada ze wszystko jest ok...i tetno bylo;-)...kazala przyjsc 10.04 ale ja chyba zmienie lekarza bo dla mnie drogo chodz niechcialabym i chyba pojde za ok 2tyg jakos w pierwszym tyg kwietnia...jest taka klinika gdzie robia za kazdym razem usg o cena 80zl,chodzilam tam kiedys
Anufifi staram sie nie martwic ale wiesz chcialabym aby sie juz to skonczylo!!dzieki za rade o herbatce...sporoboje chodz od wczoraj cisza co do mdlosci;-)
Anufifi a Ty niedlugo do gina idziesz:-)
Sylwia gdzie wynik testu??

Wszystkie dziewczyny poczujecie to nie raz :tak::tak:

Gosia a z córą też miałaś takie mdłości ? Ja mogę Ci pomóc w zgadze ;-) ale z mdłościami miałam mało wspólnego, jedynie delikatne

Ostatnia edycja:
oczywiście, że można ale po upływie 180 dni trzeba starać się o zasiłek rehabilitacyjny do porodu. Mają skrócić ta biurokrację.

Już nie trzeba od stycznia weszło że kobieta w ciąży może być całą ciąże na zwolnieniu bez zasiłku rehabilitacyjnego :tak: moja koleżanka co niedawno urodziła dowiadywała sie w samym ZUSie.

reklama
Do góry