reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
macie jakies sprawdzone metody na mdlosci??

ciasteczka imbirowe, migdały ... a ja poprostu mdlości zajadałam, posiłek co godzinkę ( z zegarkiem w ręku) i było OK :tak:

a ja czuję smyranie mojej małej kruszynki :-):-):-):-)

oj wspaniałe uczucie ... gratki :tak:

Witajcie Kochane:)
Dawno mnie tu nie było, jak tam planowanie płci, komus się udało?

witamy, witamy i troszke więcej informacji poprosimy co tam u Was słychać, jak malenstwo, jak reakcja satrszego i wogóle co i jak ...... :tak: a co do płci, to zafasolkowane czekaja na te informacje, więc na chwilę obecna nic nie wiadomo, czekamy :tak: jedynie chyba Agnieszka wie,że będzie chłopiec, choć były starania na dziewczynkę ...... :zawstydzona/y:

Sylwia nie przesadzaj z tym 75 :dry: raptem 2 lata starsza ode mnie:sorry2:

i ode mnie... więc my tutaj widze rocznikowo w jednej grupie .......:tak::-D:tak:

medio fajnie ze sie zameldowalas,czemu nic nie napisalas jak karolek i wogule.oj oj.napisz cos wiecej..

margarito jak przyjde od lekarza to napisze co jet jezeli lekarz zobaczy..

jarzebinko jak u ciebie masz juz ruchy?

ja wchodze a tu pustki..dobranoc dziewczyny..

Witam z rana :-) znów niewyspana :baffled:

Wczoraj był u nas kolega prosić nas na wesele :rolleyes2: to już 3 w tym roku :rofl2: :-p

Kinga z niecierpliwością czekamy na tescik!!! :tak::tak::tak:rób szybciutko...ciężarnym się nie odmawia ;-)

Kiki masakra tyle czekac do lekarza i jeszcze w Twoim stanie :wściekła/y: a za usg trzymam kciuki niech dzidzia pokaże co tam chowa ;-)

Medio my się chyba nie znamy jeszcze...miło mi Cię poznać :tak:

Beti super że będziesz z nami częściej :-)

Margaritta cudne to zdjęcie które wstawiłaś :-):-):-)

Miłego dnia dziewczynki Wam życzę!!!!

Bez tytułu.jpg

Ostatnia edycja:
Beti bardzo mocno trzymam kciuki za ten cykl!!! :tak:

a niewyspana dlatego że teraz ciągle chodzę zmęczona i do tego musze wstawać o 5 rano :baffled:

Witam i ja

Anufifi jestem już Wasza :-) jestem w domku na L4 do konca tygodnia :-)

super ale jakos nie mogę siew domu odnaleźć. Pusto, cicho. Syn w przedszkolu, M w pracy a ja przed .... :rofl2:

zaraz idę do labor. oddać mocz. Ostatnio miałam bardzo liczne bakterie, dostałam jakiś antybiotyk i zobaczymy co wyjdzie teraz.

Kiki z żelazem miałam całą ciąże z synkiem problem. Dostałam tabl. tardyferon i musiałam mieć bogatą dietę w zelazo i przeszło...jak urodziałam :-)

ale mój Oli wyleczył mnie w ciazy z tarczycy :tak: miałam zawsze niedoczynność, brałam leki a ciaża zrobiła cud. Lekarz twierdzi, ze dziecko mnie wyleczyło ;) teraz nie biorę lekarstw, miałam zgłosić się po porodzie na zabieg a tu CUD :szok: nie mam szyi powiększonej w końcu :tak:

Miłego dnia babeczki

Dziewczyny czy skończony 15 tydz. to 4,5 m-ca czy źle liczę ? bo jakoś ni w 5 ni w 10 z tymi tygodniami przełożonymi na m-c :crazy:

reklama
Do góry