reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oki, to na pewno spróbuję...jak tylko uda mi się dowlec do sklepu nie zaliczając po drodze trawników jak mnie znowu będzie nosić :sorry2::baffled::baffled::baffled:

Idę....ANIU dzięki wielkie za rady, potem zajrzę, papa..

reklama
hej dziewczyny jestem i ja!
Pyszczek wspolczuje samopoczucie ja nie mam mdlosci oprocz niedzieli czuje sie ok(czy to znaczy ze cos jest nie tak skoro dobrze sie czuje)
Paula czemu tak wczesnie idziesz na l4??ja jak wszystko bedzie ok planuje isc na zwolnienie juz na wakacje:p
anufifi nie nastawiaj sie negatywnie napewno bedzie dobrze u gina!!
Kinga ale Ty niedobra jestes:p
BBershka ta wrozba to Twoja??

jarzebinko jak u ciebie masz juz ruchy?

ponieważ to druga ciąża a w drugiej ponoć można wyczuć pierwsze ruchy troszke wcześniej, więc może i wczoraj coś poczułam, ale tak do końca to nie wiem czy to juz to ...... :tak::-D:tak:

Dziewczyny czy skończony 15 tydz. to 4,5 m-ca czy źle liczę ? bo jakoś ni w 5 ni w 10 z tymi tygodniami przełożonymi na m-c :crazy:

mi to wychodzi końcówka 4 miesiąca....

Jarzębinko a co u Ciebie, jak staranka, a jak urządzanie nowego mieszkanka?

Medio, staranka już zakończone ... na szczęście sukcesem planowanym na rozwiązanie na przełomie września / października :tak::-D:tak: co do mieszkanka, to właśnie jestem na etapie wybierania umeblowania do sypialni, aby do końca sierpnia pozbyć się kartonów i dmuchanego materaca ....... a że sa juz fundusze, więc samam przyjemność .....

i cieszę się bardzo,że i u Was się wszystko tak fajnie poukładało, i widzę plany na córeczkę ..... powodzenia :tak::-D:tak:

Paula. znam ten ból dojazdów do pracy :baffled: ja dojeżdzałam do końca 8 miesiąca Jarocin-Poznań, na szczęście dobrze się czułam :tak: a że pracowałam na umowe o dzieło to też musiałam, bo nie miałam żadnych świadczeń, więc dobrze Cię rozumiem .....:tak:

Gosiu to że sie dobrze czujesz to raczej dobry objaw ty moja kochana panikaro :):):)....no masz z Tobą.... heheh....juz pisałam ci kiedyś , że ja sie czulam w ciążach obu rewelacyjnie ...i mowiłam ze tak to mogę całe życie chodzić więc nie każda musi miec mdłosci czy jakiekolwiek inne dolegliwości....

Jarzębinko to po zakupie prosimy o kolejne zdjecia :)

Kinga Ty tutaj nas w takiej niecierpliwości trzymasz!!!!!!! tylko nie powiedz później że zapomniałaś kupić testu ;-) albo że apteka nie po drodze była ;-)
Dziewczyny wróciłam już ALE nie kupiłam testu!:zawstydzona/y:
Najperw poszłam kupiłam sobie buty i synkowi buty i jeszcze troche z hemicznego i potem na obiad coś.
Wróciłam do domu zmachana jak koń po westernie
I po chwili pojawiły sie ślady @ :-(
tyle...

Kinga , ale slady czy @ ...bo w okresie @ moga sie plamienia pojawiac mimo ciazy...nie chce robic nadzieji ale napisałaś slady wiec...tak sobie pomyslałam....
narazie ślady...
ale to się zapewne rozkręci..
jak co miesiąc
i kuźwa juz 9 cykl starań bedzie teraz...........:-( ;-( co za dół

Dziękuje Wam dziewczyny za to wsparcie.
jestescie super.

reklama
kochana tez mam 9 cykl....i ostatnio tez strasznego doła załapałam , ale nie wolno nam ....nic to nie zmieni...trzeba odczekac jak sie @ i do dzieła ....chodzisz na monitoring?

Do góry