reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu masz racje, ja ma się labe to na wszystko czas :tak:;-)

Kiki imiona bardzo oryginalne ale nie w moim typie :zawstydzona/y: przepraszam Kochana wiec nie pomogę w wyborze :zawstydzona/y: na pewno w Niemczech są bardzo śliczne i popularne u nas jednak dominują Emilki, Natalki Aleksandry etc i właśnie takie mi się podobają. :tak::tak::tak:

reklama
Cześć, też się witam. Widze, że Wy od rana na nogach:-D.
Ja dziś jadę do pracy zawieść kolejn zwolnienie, ciekawe co powiedzą.:-D
Wydawało mi się, że już pogodziłam się z tym, że będę miała drugiego synka, ale chyba jeszcze nie dokońca. Mój mąż mówi, żeby z tym pogodzeniem zaczekać do połówkowego. Ja chyba wolałabym się juz zacząć godzić z tym, że to synek, bo później może być ciężej. Przepraszam, że Was tak zamęczam tymi wywodami ale u mnie to jeszcze wszystko świeże i cały czas na tapecie.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-).

Madziu daj sobie czas.... :-) Pomyśl sobie, ze to dziecię tam jest w Tobie i jest mu bardzo przykro, ze mamusia i tatuś nie cieszą się z niego a On Was tak bardzo kocha i dziękuje Wam za to, że daliście mu życie :-( mój M mi tak kiedyś powiedział jak wyszłam z gabinetu z krzywa minką i od razu było mi lepiej ;-)

Piękna pogoda Jarzębinko,prawda :-)

a ja byłam w Twoich terenach na majówce ;-) w Podlesiu za Poznaniem, niedaleko Murowanej Gośliny, pięknie tam :tak::tak::tak:

Witam Wszystkich.

Witam sie i ja po długiej nieobecnosci. U mnie najpierw była awaria netu prawie 1,5 tygodnia potem wyjechalismy na bardzo przedłuzony weekend majowy na działeczkę także nawet nie miałam mozliwosci was podczytywac i chyba juz nie dam rady nadrobić.....................
U mnie 25 tc wczoraj byłam u lekarza i wszystko jest ok tylko jedno mnie martwi mała ma połozenie miednicowe i słysze to juz chyba trzeci raz wiec zaczynam sie martwić czy sie przekręci ?????????lekarz mówi ze jeszcze duzo czasu ale ja jestem z tych zamartwiajacych sie na zapas. A jak sie nie przekreci to jak wygladA TAKI PORÓD? Nie wyobrazam sobie poradzcie cos dziewczynki jak jestescie zorientowane w temacie.
Pozdrawiam wszystkie laseczki razem i każdą z osobna

DZIEŃ DOBRY:-)
KIKI jak mwcześniej pisałam podoba mi się CEYLAN:tak:
GIEOSKA no tak tez sie teraz już martwie o naszą PAULE:-(
BERSHKA to se nie żałujesz teraz rozrywki:-)
JARZĘBINKA witaj:-)
OKRUSZYNKA chyba cc lub sama nie wiem ale sie nie zamartwiaj jeszcze dzidzia ma szas na odwrócenie się;-)
MADZIA ja teraz juz też nastawiam sie że nie ważna jaka płeć aby było dzieciątko i zdrowe:tak:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE:-)

Witam i ja :)
U nas nareszcie sloneczny dzionek!
Jak tylko namowie malego to ruszamy na spacer bo szkoda w domu siedziec!
Co do planowania plci, ja bym chciala coreczke, tak sie staralam, moj maz chcial drugiego synka, ale poniewaz widzi, ze mi zalezy na coreczce a Maciusiowi na dzidzi dziewczynce to tez juz by tak chcial. Wiadomo, najwazniejsze aby bylo zdrowe! Ale wiecie, mnie nakreca moja ciocia, co robi sliczne rzeczy na szydelku, glownie dla dziewczynek, i jak to widze to tylko mowie: achhh! Ja juz nakrecilam sie na dziewczynke, gdy bedzie chlopiec(za jakies 2 miesiace bedziemy moze wiedziec)bedzie mi ciezko, ale najwiekszy problem bedzie przestawic mojego smyka...Ale jakby co dam rade!

reklama
Poczytałam, poczytałam. Duzo sie dzieje.
U mnie nareszcie spokój. Od wtorku, 5go jestem na L4. 28 kwietnia bylam na usg i wszystko jest dobrze! Moje maleństwo miało wtedy 5cm.Macius byl z nami, chociaz myslal, ze jestesmy u dr bo skaleczylam sie w palec gdy tego dnia robilam kopytka. A smiesznie bylo, bo w szpitalu na poczekalni stal zlozony fotel ginekologiczny, i maly pytal: co to? To powiedzialam-taka specjalna maszyna. A maly stwierdzil-ta maszyna Cie wyleczy? Zabawne. Niby nic nie pytal, my mu nie mowimy, ze mam dzidzie w brzuszku, tylko, ze kiedys bedziemy miec dzidziusia i on sie cieszy. Mowi, ze to bedzie dziewczynka! Oby sie sprawdzilo.! U dr nas tylko na koncu bardzo zaskoczyl, bo wzial nagrana plytke dvd z badania i gdy spytalam go: co tam masz? Program? Uslyszalam: mam tu dzidziusia!!! Ale wszyscy, laznie z dr mielismy zaskoczone miny! Postaram sie Wam wkleic fotke z usg.
A czuje sie dobrze. Chcemi sie spac ciagle, mdlosci mijaja, alena gotowane ziemniaki i mieso nadal nie moge patrzec;) Teraz mam etap bialego serka, rzodkiewek i pomidorow :)

ciesze sie u was wszystko dobrze!!!
sliczne zdjecia dzidzi... jak ten czas leci :szok:

royanna- ale piekne focie . I dzidzie faktycznie tak slicznie widac....kurka ja wam mowie juz niedlugo planowac bedzie mozna plec w 100% i usg zrobia w kolorze jakby sie film ogladalo:)

szkoda ze my tego nie doczekamy ;-)

kicia to czekamy na wyniki-kiedy robisz test?

niedziele lub poniedzialek

pozdrowienie piatkowe dziewczynki!!!!

Do góry