P
patrysia*
Gość
Matko dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych mdłości i wymiotów:-)
Patrysia juz 7 tydzień.. matko jak ten czas leci..:-)
pamietam jak ja chciałam je ju ż mieć a teraz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych mdłości i wymiotów:-)
Patrysia juz 7 tydzień.. matko jak ten czas leci..:-)
Patrysia czas tak szybko leci, że nawet się nie obejrzałam a wczoraj zaczęłam 5ty miesiac :-) i u Ciebie już 7my tydzień, nie do wiary :-) a zdjęcia na razie nie zrobię bo aparatu chwilowo nie mam ;-) co do płci to następne usg będę miała dopiero między 20-22 tygodniem, tak jak Gosia, więc dopiero gdzies na przełomie czerwca i lipca, lub na początku lipca, wtedy dopiero się dowiem czy synuś czy córeczka :-)
Agniesia no co Ty mdłości to nic przyjemnego![]()
Oki babeczki, lecę poleżakować :-)
pamietam jak ja chciałam je ju ż mieć a terazno tak już 7 tydzien :-)poczekamy poczekamy i ty będziesz już w takim tygodniu
![]()
A mój M wziął właśnie synka na spacer:-)niech sobie pobiega bo przez to ze ja nie moge tak szaleć synek cały czas w domku i jak pogody są ładne co teraz jest super ciepło i niech sobie poszaleje:-)
ja tylko na chwilkę i przelotem dzisiaj, bo jakos czas przez palce przecieka i juz jest wieczorekale po dzisiejszym USG nie ma juz raczej watpliwosci, bo wyraźnie było widać to "coś" miedzy nóżkami więc moje 500 gramowe szczęście to drugi chłopiec ...............
i najprawdopodobniej będzie Kamil.....
![]()