reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziendoberek!
U nas od rana pochmurnie i leje deszcz, ale ma sie po poludniu wypogodzic. Musi, bo musze isc do apteki i do spozywczego, wiec elepiej aby faktycznie sie wypogodzilo, albo choc przestalo padac.

u nas też pięknie od rana, tylko troche chłodno, ale słonko świeci, niebo błękitne :tak: tylko w radiu mówili że po południu pogoda ma się popsuć :baffled:

Witam

odstawiłam synka do przedszkola a ja w końcu musze ogarną chatę
mam zaległą od 9 m-cy :zawstydzona/y: parapetówkę dla przyjaciół ( w sobotę). Nie mam pomysłu co na stół gorącego postawić :confused2: może zdam się na Wasze sprawdzone pomysły :tak::sorry:
jutro wizyta u ginka :eek:

dziewczyny poradźcie mi coś, mam ofertę z Orange za 87 zł 370 minut to dobra oferta czy sa jeszcze lepsze na rynku :confused2::baffled: plus do jednej osoby za darmo rozmowy przez cały okres oczywiście w tej sieci.

miłego dnia

u nas śliczna słoneczna pogoda :tak:

piekłyście babeczki w foremkach z dr Oetkera ? pychota!!!!!!!!!!!! teraz wcinam na śniadanie z gorącym kakao :-):-)

reklama
Bershka u mnie wśród znajomych sprawdziło sie danie kurczak z brzoskwiniami na ostro albo skrzydełka w miodzie :tak: pychota :-p
babeczek nie robiłam, ale skoro takie dobre to muszę wypróbować :tak:
co do telefonu to nie pomogę niestety, wogóle tego nie sledze :zawstydzona/y:

Royanna fajnie masz że macie tak blisko nad morze :tak: od nas jest 500km ale mam teściów nad morzem ;-)

Do góry