reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

madzia pyszczek ma racje przestalam wyliczac tak bardzo chcialam byc w ciazy ze bylo mi obojetnie przytulalam sie kiedy moglam.z wyliczen naszych mial wyjsc chlopczyk a jest dziewczynka to juz sama nie wiem jak to sie stalo..

reklama
kiki no to niezła niespodzianka.....haha
Gratuluję!!!
Ja jak teraz nie będę w ciąży to chyba sie nie będę przejmować tą metodą:-(...przyznam że denerwuje sie tym że z tą dziewczynką trzeba przed owulką się przytulać a mi się jakoś wydaje że te plemniczki nie wytrwaja do owulacji....:sorry:
Aż mi głupio że tak słabo w nie wierzę...:zawstydzona/y:....
Zobaczymy....i tak chyba co ma być to będzie...

Trzymajcie się kobietki...:tak:
buźka

Dziendoberek Kochane!

Paula- z okazji imienin wszystkiego co najlepsze i co sobie tylko zamarzysz!!!
Bereshka- ladna taka okragla rocznica! Kolejnych takich rocznic pelnych milosci!!!
ps. ja taka tez bede obchodzic, tylko we wrzesniu ;)

Bylam rano w laboratorium, po 13tej odebralam wyniki i na 99%jest ok! Test podstawowy refundowany mieszcze sie w polowie normy, kolejny mam 1.49 a norma jest od 1.45 wiec tez ok, a trzeci norma jest od o.71 ja mam 0.69, ale nie martwie sie tym-wydaje mi sie, ze jest dobrze!!! Ulzylo mi! Czyli te tarczycowe objawy nie sa tarczycowymi-teraz jestem pewna, ze to po prostu anemia tak na mnie wplywa!!! Ale z tym sobie jakos poradze. Milego wieczorka kobietki, dzieki za slowa otuchy :)

Cześć dziewczyny...

Kochane tak sobie myślę że wątek o tym planowaniu płci...i zastanawiam się ilu z was tymi metodami udało się faktycznie trafić w płeć?? Na ile w praktyce to się sprawdza? Tak pytam z ciekawości...

Miłego dnia wam życzę paaaa

mi sie udalo, mi:-) zalozycielce watku:-p-:-D nie wiem na ile to traf..na ile te fiki miki przed owulka..ale tak bylo, ze zastosowalismy sie i mam swoja mala wymarzona Ksiezniczke:-) teraz celujemy na chlopaka;-)..ale poki co z marnym skutkiem:baffled:-wychodzi nic:baffled::baffled::baffled::sorry:

R.usałka to super ze wam się udało...Gratuluję!!! :-)
A możesz powiedzieć mi ile cykli sie staraliście...i ile dni przed owulką??? O ile jeszcze pamiętasz...:-D

Miłego wieczorka babeczki...paaa

Ja celowalam w coreczke, ale czy sie udalo bede wiedziec najwczesniej pod koniec czerwca lub na poczatek lipca, a na 100% okolo 15listopada :)

witam Was dziewczynki niedzielnie ...... :tak:

zaległosci nadrobiłam juz w piatek, ale jak chciałam odpisać, to mi net zaszwankował i juz nie chcial sie włączyć, więc zaglądam dzisiaj:tak::-D:tak:

i najpierw nadganiam wszystkie jubileusze, urodzinkowe, imieninowe i rocznicowe...... czyli składam moc gorących życzen, spełnienia marzen oraz wszelkiej pomyślności ..................:tak::-D:tak:Aniu, Paula, Bershka .......

ja ogólnie czuje sie dobrze, ale coraz częściej juz mysle,że pora na zwolnienie, więc juz nie będę przekładala i na kolejnej wizycie w czerwcu poproszę o zwolnienie :tak: bo jak teraz nie zdążę sobie troszke odpocząć to kiedy ...... ???? :tak: ok. 11.00-13.00 mam w pracy kryzys i strasznie chce mi sie spać, wiec staram się wtedy chociaz na 15 minut zaliczyc spacerek, ale pogoda ostatnio nie sprzyja, więc ciężko wysiedzieć te 8 godzin w pracy :tak: po pracy juz nic mi sie nie chce, nawet kompa wlączać, więc ostatnio rzadko tutaj zaglądam :tak: ale za to M przejąl sporą część obowiązków, więc w domku mam odciążenie :tak:

w sobote i w niedzielę nawet specjalnie nie wstawałam pierwsza, aby M zajął sie śniadankiem i Kacperkiem, i poradził sobie wiec jest/będzie dobrze ....:tak:

Pozdrawiam WAS serdecznie i życze przyjemnej niedzieli :tak::-D:tak:

Dziendoberek w niedzielne przedpoludnie!

U nas pogoda do kitu-pada, pada, pada...No, ale moze uda mi sie wreszcie posegregować ubranka po synku rozmiarami:-)
Wlasnie zjadlam jajecznice na boczku i nie mam sily sie ruszac:tak:-i jak tu nie przytyc:-D

royanna w takim razie życzę dziewczynki...:tak:
Ale najważniejsze ze jesteś w ciąży ....:)
A powiedz mi czy staraliście się z testami czy na oko...?
Na oko;-) Wlasciwie to nie przykladalismy sie do tego, bo w pierwszym cyklu gdy sie staralam to ze staranek byly nici, wiec moj maz stwierdzil aby nie kombinowac i sie udalo-zobaczymy z jakim skutkiem:-D. Tak bardzo chcialam coreczki, a ostatnio mam mysli, ze moze jeszcze jeden synek do kompletu bylby lepszy...;-)Najwaz;-)niejsze aby bylo dziecie zdrowe!

reklama
HEJKA:-)

Bylam rano w laboratorium, po 13tej odebralam wyniki i na 99%jest ok! Test podstawowy refundowany mieszcze sie w polowie normy, kolejny mam 1.49 a norma jest od 1.45 wiec tez ok, a trzeci norma jest od o.71 ja mam 0.69, ale nie martwie sie tym-wydaje mi sie, ze jest dobrze!!! Ulzylo mi! Czyli te tarczycowe objawy nie sa tarczycowymi-teraz jestem pewna, ze to po prostu anemia tak na mnie wplywa!!! Ale z tym sobie jakos poradze. Milego wieczorka kobietki, dzieki za slowa otuchy :)

bardzo się ciesze że takie są wyniki a z anemią fakt to nie jest dobre jak się ją ma ale ją idzie szybko wyleczyć:tak:

mi sie udalo, mi:-) zalozycielce watku:-p-:-D nie wiem na ile to traf..na ile te fiki miki przed owulka..ale tak bylo, ze zastosowalismy sie i mam swoja mala wymarzona Ksiezniczke:-) teraz celujemy na chlopaka;-)..ale poki co z marnym skutkiem:baffled:-wychodzi nic:baffled::baffled::baffled::sorry:

życze teraz synka:-)

ja ogólnie czuje sie dobrze, ale coraz częściej juz mysle,że pora na zwolnienie, więc juz nie będę przekładala i na kolejnej wizycie w czerwcu poproszę o zwolnienie :tak: bo jak teraz nie zdążę sobie troszke odpocząć to kiedy ...... ???? :tak: ok. 11.00-13.00 mam w pracy kryzys i strasznie chce mi sie spać, wiec staram się wtedy chociaz na 15 minut zaliczyc spacerek, ale pogoda ostatnio nie sprzyja, więc ciężko wysiedzieć te 8 godzin w pracy :tak: po pracy juz nic mi sie nie chce, nawet kompa wlączać, więc ostatnio rzadko tutaj zaglądam :tak: ale za to M przejąl sporą część obowiązków, więc w domku mam odciążenie :tak:

w sobote i w niedzielę nawet specjalnie nie wstawałam pierwsza, aby M zajął sie śniadankiem i Kacperkiem, i poradził sobie wiec jest/będzie dobrze ....:tak:

Pozdrawiam WAS serdecznie i życze przyjemnej niedzieli :tak::-D:tak:

no tak juz czas na zwolnienie brzusio rośnie to mamusia musi odpocząć i fakt jak nie teraz to kiedy bo jak dzidzia przyjdzie na świat to nie będzie tego czasu za wiele:-)

Do góry