jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Kiki, jesteś silna kobietą a teraz jeszcze musisz być silna za dwie kobiety .......... trzymaj sie dzielnie, jakby co to możesz sie tutaj wyżalic i wypłakac, zawsze to raźniej ...... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakie modele bierzesz pdo uwage??bo nas tez czeka kompletowanie calego sprzetu??i jakas marke sobie upatrzylas czy to dla cieie bez znaczenia??Hej Dziewczyny :-)
Ostatnie dni jakoś nie mam zapału do pisania, głowe mam zajętą poszukiwaniem lodówkiJuż tyle sie oczytałam na necie na ten temat i nadal mam mętlik w głowie
Może Wy polecacie jakąś markę, którą same macie w domkach, sprawdzoną, która się nie psuje? Zastanawiam się też czy kupić tradycyjną lodókę czy typu No Frost. Teraz tyle bajerów w lodówkach, że szok
![]()
Patrysiu ...rozmawiałam z M i jednak stwierdziliśmy, że małżeństwo bierzemy za chrzestnychnawet powiedziałam M, ze to koleżanka z forum dała mi taki pomysł :-) Rozmawiałam dzisiaj z księdzem proboszczem przez tel i nie ma szans by brat mógł być chrzestnym..gdyby nie był w nowym związku to ok ale skoro ma nową rodzinę to klapa
Wiecie co mój brat też troszkę mnie wkopał z chrzestną dla mojego Olisia.... jak Oli się urodził poprosiłam jego obecną żonę teraz eks zeby została chrzestną i Ona się zgodziła a 3 m-ce później byli już w seperacji teraz Oli nie ma chrzestenej, nie utrzymuję z moim synkiem kontaktumógł mi brat podpowiedzieć wtenczas wzięłabym kogos innego na chrzestną. Ale nie ma co chyba rozpamiętywać,...było minęło....
sluchajcie jestem glupol,zrobilam ten test no i oczywiscie negatywny-ale ze mne wariatka...myslicie ze te bole to moze byc zagniezdzenie fasolki?mam nadzieje bo bardzo swedza mnie piersi... a bol pojawia sie i znika.boli mnie az do kolana kolorowych snow mamuski