reklama
P
patrysia*
Gość
oj leci ten czas ale w przypadku ciązy to tylko same plusy
u Was też taka paskudna pogoda ?
oj tak już bym chciała być w 30 tc
pogoda niestety paskudna
oj tak już bym chciała być w 30 tcpogoda niestety paskudna
![]()
Patrysiu ani się nie obejrzysz a będziesz już w 30 tc
P
patrysia*
Gość
podoba Wam się imię Wiktor ? już taki imię chodzi mi po głowie i będzie tak na 90% ;-)
tak mi się podoba mały Wiktorek:-)u nas na styczniówkach jedna kobitka ma synka z takim imieniem ładne jest to imie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak mi się podoba mały Wiktorek:-)u nas na styczniówkach jednak kobitka ma synka z takim imieniem ładne jest to imie![]()
Dzięki Patrysiu, mały urodzi się niebawem a tu imienia nie było
podziwiam np. Pyszczka, który od razu Sebastianek i już a ja taka niezdecydowana. Mój M chciał imię które będzie dobrze wymawiane na Zachodzie i pasowało do Oliwiera
;-) więc chyba innego lepszego nie wymyślę :-)
podziwiam np. Pyszczka, który od razu Sebastianek i już a ja taka niezdecydowana. Mój M chciał imię które będzie dobrze wymawiane na Zachodzie i pasowało do Oliwiera
;-) więc chyba innego lepszego nie wymyślę :-)
kiki750321
Fanka BB :)
bereshka jak sie ciesze ze skurcze mniej bolesne..
bereshka jak sie ciesze ze skurcze mniej bolesne..
Słoneczko odpukać nawet teraz nie mam :-):-):-) a Ty jak się czujesz ?
Patrysia no pewnie przez okres świąteczno-sylwestrowy jeszcze posiedzi w brzuszku
a potem kic na świat 
Bershka mnie się Wiktor bardzo podoba, no i pasuje do Waszego nazwiska moim zdaniem
bardzo ładne imię :-) a u nas Sebastian hehe wybór padł na to imię jeszcze przed ciążą i dla chłopca nie mogło być inne ;-) ale gdyby mi przyszło wybrac dla dziewczynki to ooooooo...pewenie codziennie bym zmieniała aż do porodu 
a potem kic na świat 
Bershka mnie się Wiktor bardzo podoba, no i pasuje do Waszego nazwiska moim zdaniem
bardzo ładne imię :-) a u nas Sebastian hehe wybór padł na to imię jeszcze przed ciążą i dla chłopca nie mogło być inne ;-) ale gdyby mi przyszło wybrac dla dziewczynki to ooooooo...pewenie codziennie bym zmieniała aż do porodu 
Ostatnia edycja:
reklama
Bershka mnie się Wiktor bardzo podoba, no i pasuje do Waszego nazwiska moim zdaniembardzo ładen imię :-) a u nas Sebastian hehe wybór padł na to imię jeszcze przed ciążą i dla chłopca nie mogło być inne ;-) ale gdyby mi przyszło wybrac dla dziewczynki to ooooooo...pewenie codziennie bym zmieniała aż do porodu
![]()
no widzisz a ja miałam całkowicie na odwrót, dla chłopca nie miałam a dla dziewczynki od razu Emilka
:-)
:-)
Podziel się: