reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kupiłam laktator elektryczny Elektryczny Laktator TUFI GAIA + WKŁADKI GRATIS (729959222) - Aukcje internetowe Allegro coś za tanio ale moze się sprawdzi :confused2: któraś miała może ? :cool:
Ja mialam, ogolnie bylam zadowolona chociaz ciut glosno chodzi-ale chyba wszystkie elektryczne tak maja. Uzywalam na zmiane z tradycyjnym szklanym, a i tak najszybciej i najsprawniej mi szlo sciaganie mleczka recznie do szklanki(tylko wszystko wkolo bylo pozniej w kropki mleka:-p)-. i piersiachminusem otarta skorka na brodawkach

Witajcie :-)
My już po usg, wszystko w porządku, mały jest zdrowy i duży jak na swój wiek :-D niektóre parametry jak z 34 tygodnia :) no i płeć męska po raz kolejny potwierdzona, bez wątpienia :-D
Waży ponad 1700, wszystko w normie :tak::-) Bardzo się cieszymy :)
(...)
Bardzo sie ciesze, ze synus zdrowo sie rozwija!!! Pyszczku, czy to juz Twoje ostatnie usg, czy jeszcze bedziesz miec??? Pytam, bo ja mam miec jeszcze tylko jedno, lekarz od usg mowil ze najlepiej 30-33tc, a moja gin mowi, ze pozniej...i glupieje.

a u nas wybił pierwszy miesiąc :-D:-D:-D maluszek ma swoje pierwsze mini urodzinki :-)

kaszel mnie męczy i męczy :wściekła/y:
Gratulacje z okazji miesiaczka!!! Oj to juz naprawde powazna rocznica! Ale czas mija...

Ja od rana Was podczytuje ale nie pisze, bo moj M ma dzis 32 urodzinki i byczymy sie na zmiane swietujac:-D.
Ja od wczoraj tez sie zle czuje, przeziebilam sie, bardzo boli mnie gardlo, szczypia oczy. Od rana lecze sie syropkiem z cebuli, zjadam chlebek z czosnkiem, herbatke z miodem i cytryna i czekam na poprawe. Atmosfera czosnkowa, wiec urodzinowych przytulanek raczej nie bedzie-ale wczoraj nadrobilismy jak bylam jeszcze w formie:-p:tak::-):-):-)
Teraz moja M oglada mecz a ja stwierdzilam, ze pora do Was naskrobac troche:)

reklama
a no chyba , że tak....
jakos mam sceptyczne podejście do laktatorów...przy Filipku prawie nie używałam , przy Tomusiu mało i ten Aventu sprawdzał sie super ...dwa razy przycisnełam reka i jak zassało to juz sie samo lało...rewelacja...
niemal każda znajoma uzywała tego własnie...

a no chyba , że tak....
jakos mam sceptyczne podejście do laktatorów...przy Filipku prawie nie używałam , przy Tomusiu mało i ten Aventu sprawdzał sie super ...dwa razy przycisnełam reka i jak zassało to juz sie samo lało...rewelacja...
niemal każda znajoma uzywała tego własnie...
Ja wlasnie mysle o kupnie recznego Aventu:tak:, ale nie we wrzesniu bo za duzo wydatkow.

Dobry wieczór :-)

Oglądamy mecz tzn. M ogląda razem z moimi kuzynami a ja siedze na necie i jednym okiem zerkam tylko ;-) szukałam butów na allegro ale nic ciekawego nie znalazłam :-(i oglądałam córeczkę Kiki na nk :tak: sliczna księżniczka :-)

moj M ma dzis 32 urodzinki i byczymy sie na zmiane swietujac:-D.
Ja od wczoraj tez sie zle czuje, przeziebilam sie, bardzo boli mnie gardlo, szczypia oczy. Od rana lecze sie syropkiem z cebuli, zjadam chlebek z czosnkiem, herbatke z miodem i cytryna i czekam na poprawe. Atmosfera czosnkowa, wiec urodzinowych przytulanek raczej nie bedzie-ale wczoraj nadrobilismy jak bylam jeszcze w formie:-p:tak:

Royanna wszystkiego najlepszego dla męża! :-) a dla Ciebie dużo zdrówka!!! :tak:

a u nas wybił pierwszy miesiąc :-D:-D:-D maluszek ma swoje pierwsze mini urodzinki :-)
kaszel mnie męczy i męczy

Kubuś dzisiaj podobno grzecznie sobie spał, ja nie pojechałam dzisiaj do niego bo mnie choróbsko bierze i cały czas kaszle a M był i mówił, że był grzeczny...czekamy póki co do pon.

Bershka wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji pierwszego miesiąca!!! :tak: dużo zdrówka dla Kubusia i dla Ciebie!!! :tak::tak::tak:

reklama
Do góry