R
rouż
Gość
Ja mialam, ogolnie bylam zadowolona chociaz ciut glosno chodzi-ale chyba wszystkie elektryczne tak maja. Uzywalam na zmiane z tradycyjnym szklanym, a i tak najszybciej i najsprawniej mi szlo sciaganie mleczka recznie do szklanki(tylko wszystko wkolo bylo pozniej w kropki mlekakupiłam laktator elektryczny Elektryczny Laktator TUFI GAIA + WKŁADKI GRATIS (729959222) - Aukcje internetowe Allegro coś za tanio ale moze się sprawdziktóraś miała może ?

Bardzo sie ciesze, ze synus zdrowo sie rozwija!!! Pyszczku, czy to juz Twoje ostatnie usg, czy jeszcze bedziesz miec??? Pytam, bo ja mam miec jeszcze tylko jedno, lekarz od usg mowil ze najlepiej 30-33tc, a moja gin mowi, ze pozniej...i glupieje.Witajcie :-)
My już po usg, wszystko w porządku, mały jest zdrowy i duży jak na swój wiekniektóre parametry jak z 34 tygodnia
no i płeć męska po raz kolejny potwierdzona, bez wątpienia
Waży ponad 1700, wszystko w normie:-) Bardzo się cieszymy
(...)
Gratulacje z okazji miesiaczka!!! Oj to juz naprawde powazna rocznica! Ale czas mija...a u nas wybił pierwszy miesiącmaluszek ma swoje pierwsze mini urodzinki :-)
kaszel mnie męczy i męczy
Ja od rana Was podczytuje ale nie pisze, bo moj M ma dzis 32 urodzinki i byczymy sie na zmiane swietujac

Ja od wczoraj tez sie zle czuje, przeziebilam sie, bardzo boli mnie gardlo, szczypia oczy. Od rana lecze sie syropkiem z cebuli, zjadam chlebek z czosnkiem, herbatke z miodem i cytryna i czekam na poprawe. Atmosfera czosnkowa, wiec urodzinowych przytulanek raczej nie bedzie-ale wczoraj nadrobilismy jak bylam jeszcze w formie

Teraz moja M oglada mecz a ja stwierdzilam, ze pora do Was naskrobac troche