reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No i chciałam Was pochwalić bo Wasze modlitwy pomogły :-):-):-)

Kubuś ma już zdiagnozowaną infekcję i dobrany idealnie antybiotyk. Nie ma już gorączki a nawet ba! czuję się teraz bardzo dobrze :-) mogłam wziąść go na ręce i potulić. Słuchał mnie cały czas, był grzeczny i zasnął mi na rękach. Jest cudowny !!!!! Taki prawdziwy Anioł !
Operacja ma się odbyć w przyszłym tygodniu jak infekcja nas opuści na dobre. Był u nas lekarz, który będzie go operować i powiedział, że to raczej kosmetyka :tak:;-)

jestem padnięta jak sto bandziorów więc wybaczcie mi

dziękuje za wsparcie

Pyszczku !! Kochaj mamę, bądź szczęśliwa z M a reszta w około może się w nos pocałować :-):eek::cool2::happy:

buziaki !!!!!!

Cieszę się Bershka, bardzo dobre wiadomości:tak: Spokojnej nocki

reklama
Dzień dobry :-) Dziś już piątek hura.gif życzę Wam milutkiego dnia :tak:

mm.jpg

Kubuś ma już zdiagnozowaną infekcję i dobrany idealnie antybiotyk. Nie ma już gorączki a nawet ba! czuję się teraz bardzo dobrze :-) mogłam wziąść go na ręce i potulić. Słuchał mnie cały czas, był grzeczny i zasnął mi na rękach. Jest cudowny !!!!! Taki prawdziwy Anioł !
Operacja ma się odbyć w przyszłym tygodniu jak infekcja nas opuści na dobre. Był u nas lekarz, który będzie go operować i powiedział, że to raczej kosmetyka :tak:;-)

dziękuje za wsparcie

Pyszczku !! Kochaj mamę, bądź szczęśliwa z M a reszta w około może się w nos pocałować :-):eek::cool2::happy:

buziaki !!!!!!

Bershka cieszę się że Kubuś już lepiej się czuje :-) teraz napewno codziennie będą coraz lepsze wiadomości :tak: a operacja tak jak lekarz powiedział że to tylko kosmetyka to napewno ma racje i Kubuś już niedługo będzie zdrowy :tak: fajnie że możesz brać Kubusia na ręce bo nie ma nic piękniejszego jak trzymać swoje szczęście w ramionach :-) Buziaczki dla Was! Trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :tak:

tzn. ze Wy macie ustawione tak ze z jednej mojej strony są 2 Wasze :tak: tez kiedyś tak miałam ale za czesto musiałam strony przechodzić i sobie zmieniłam...tylko nie pamietam gdzie :confused:

ooo no to dobre by było :-) przypomnij sobie please :-)

aishabg znalazłam :-) wchodzisz w Ustawienia -> Edycja opcji -> i 3 od góry jest Opcje Wyświetlania Tematów a tam Ilość postów na stronę i ja mam ustawione 20 postów :tak:na koniec zapisujesz zmiany :tak: Powodzenia! ;-)

u mnie jest 1999,a to kazda ma inaczej?

Pati można sobie ustawić ile chcesz mieć postów na stronie tak jak napisałam wyżej aishabg :tak:

Ostatnia edycja:
Dokładnie... teraz znowu się te choróbska będą czepiały bo pogoda się zmienia:crazy: Ja Filipowi daje rutinoscorbin jak niewyraźnie wygląda... i na codzień rutinacea junior w syropku na wzmocnienie :tak: Puki co jest oki....

też podaje rutinacee junior :tak: a powiedz Kinga czy dajesz ją 5 razy dziennie tak jak jest tam napisane? ja podaje jeszcze bioaron c ale jak Kacper pójdzie do przedszkola a tam dzieci zakatarzone to nie wiele to daje zaraz łapie katar potem kaszel :-( nawet dyrektorka na zebraniu ostatnio mówiła żeby nie przyprowadzac dzieci zakatarzonych!

My mieszkamy w Iławie:happy: przeprowadzajcie się! poznamy się bliżej!:-p;-).

Bardzo chętnie bym się z Tobą poznała i tam się przeprowadziła ale przeprowadzkę planujemy za jakies 2-3 lata dopiero bo teraz nie mamy kaski :no:

Staranka zaczynacie już niebawem:-) powodzenia życzę!
Ja w pn ide na monitoring cyklu.... ciekawe ci mi powie hm.. mam nadzieje ze okej bedzie.

Dziękuję :-) Tobie też życzę powodzenia! :tak:

Bershka dobrze ze ty zakonczyłas dzien dobrymi wiadomościami ...bo wczoraj same złe wszedzie były...własnie napisałam na 28 dni ze wczoraj diabeł mieszał ogonem ....z kim nie rozmawiałam to problemy miał wczoraj

Bardzo bardzo sie ciesze ze Kubuś juz sie dobrze czuje .....

Beti napisz co tam u Ciebie???:confused: od wczoraj bardziej o Tobie myślę ;-):-)

Pyszczek to przykre co piszesz o mamie ale wiem że bardzo ją kochasz mimo wszystko :tak: i ona też Cię kocha tylko nie umie tego okazać tak jak Ty byś chciała, tak jak powinna. Nie myśl o tym, nie powinnaś się denerwować, teraz najważniejsi jesteście Wy i dziecko :tak: i to mamie powinno być przykro że Cie obraziła! Macie siebie i to jest najwazniejsze! :tak:

Anufifi jak tam samopoczucie? lepiej dzisiaj? ;-)
tak to zazwyczaj jest że nie docenia się tego co ma się blisko i ta osoba która zjawia sie raz na jakiś czas jest taaaka kochana...niestety :-(ale to Ty pomagasz mamie i przynajmniej nie będziesz miała żadnych wyrzutów sumienia :tak:

Gosia, Patrysia, Agniesiak, Royanna i pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam :-):-):-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!ja juz po pobraniu krwi...

dziękuje za wsparcie

buziaki !!!!!!
bardzo dobre wiesci przynioslas:-)

Buziaki dla pozostalych abeczek:-)

Dzięki Anufifi ... ja juz powinnam się przyzwyczaić że nigdy nie będę na tyle dobra, żeby Mamę zadowolić... jak była u nas ostatnio w nowym mieszkanku to wszystko skrytykowała, nie powiedziała ani jednego dobrego słowa, czy słowa uznania że udało nam się z M w ogóle dostać kredyt, kupić mieszkanie, samemu urządzić, przeprowadzić się, bez niczyjej pomocy...nic jej się tutaj nie podobało i aż mi było wstyd przed Mężem za jej kąśliwe uwagi :-( zresztą Jemu też było przykro, widziałam to :-(
moja mama widzi tylko mojego brata i jeszcze córki swojej siostry, i je zawsze stawia za przykład, szczególnie jedną z nich z mężem "bo Kasia z Jackiem to, bo Kasia z Jackiem tamto..", wpatrzona jest w nich jak w obrazek, a mnie z M nigdy nie pochwali...dzisiaj mi powiedziała że nie ma nawet porównania mnie z M do nich :-(
czasem mi się wydaje że traktuje mnie jak zło konieczne, jestem to już trudno...

Kocham Mamę, ale nikt mnie tak nie potrafi zranić jak Ona...:-(

Dziewczyny dziękuję Wam za te odpowiedzi odnośnie ochraniacza do łóżeczka..

mysle ze powinnas porozmawiac z mama o tym co Cie boli,jaka Ci krzywde psychiczna wyrzadza zachowujac sie tak...ja mialam podobna sytuacje z mama i po kilka latach jak jej wygarnelam to skonczylo sie to wielka awantura,wielkim szlochaniem i ponad rok nie rozmawialaysmy...lepiej zalatwic to na spokoj.Na pewno jestes dla niej wazna,tylko moze nie umie Ciebie pochwalic a moze do tamtych chwali Ciebie i tak na odwrot...moze nie umie pokazac ze jest z Ciebie dumna i mysli ze krytyka zmobilizuje Cie zebys"nie spoczela na laurach" tylko dzialala dalej lub moze nie zdaje sobie z tego sprawy i musisz ja uswiadomic,otworz jej oczy,z reszta zobaczysz ze jak przyjdzie wnusio na swiat to serce jej zmieknie...ale szczera rozmowa nie zaszkodzi ,bo jak teraz nie porozmawiacie to to kiedys "wybuchnie"musicie teraz to z siebie wyrzucicbo i tak to bedziesz miala taka zlosc w sercu,bedzie ok trzymaj sie mamuska;-):-)

reklama
u mnie dzis 14 dzien cyklu,wczoraj o 18 test owulacyjny negatyny no i bylo przytulanko wieczoram,przypuszczam ze owulacja bedzie 17 dnia wiec chyba dobrze trafie na corcie,co?

Do góry