reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Anufifi no własnie najgorsze jest to wymyślanie potraw
Mogłabym wszystko gotować tylko często nie mam pomysłu...jak dzisiaj nic do głowy nie przychodzi 

Może i ja bym zjadła kalafiorowej...
Paula mogłabyś dac swój przepis? 

Może i ja bym zjadła kalafiorowej...
Agniesiak85
Fanka BB :)
Agniesiak a jak się robi tę kiszkę ziemniaczaną? :-)
Beti Pozdrawiam cieplutko!![]()
mmm...uwielbiam kiszkę ziemniaczną Zobacz załącznik 164082 szczególnie jak zrobi moja babcia:-)
my dziś mamy zupę kalafiorową![]()
Ja to muszę przyznac, że sama kiszki nie robię tylko kupuję na pętka
:-) Ale i tak uwielbiam bo jest wspaniale doprawiona i wystarczy doac surówkę na talerzyk i nawet tak można zjeśc

Paula25
Poluś u mnie oki jak narazie:-) dużo pracy, ale daje rade:-) czekam na koniec września z niecierpliwością:-) a to już wiesz dlaczego:-)
Beti to cieszę się że u Ciebie wszystko wporządku :-) czyli dobrze myślę ;-)

Paula25
Ja to muszę przyznac, że sama kiszki nie robię tylko kupuję na pętka:-) Ale i tak uwielbiam bo jest wspaniale doprawiona i wystarczy doac surówkę na talerzyk i nawet tak można zjeśc
ja tez kupuję i też jest bardzo dobra

Paula25
Może i ja bym zjadła kalafiorowej...Paula mogłabyś dac swój przepis?
![]()
Pyszczku robię poprostu wywar (tą akurat mój M gotował :-)) z mięska (ja daję np.skrzydełka z kurczaka) i warzyw: marchweka, pietruszka, seler albo sam warzywny a potem dodaje kalafior i ziemniaki, doprawiam solą i piepszem, zabielam śmietanką, na talerzu dodaje koperek

Agniesiak85
Fanka BB :)
Na pewno babcina kiszka jest najlepsza;-) Zapytaj babci o przepis to chetnie zrobię taką sama
:-)

Hej dziewczyny!
Dzięki Paula teraz mam 500 stron :-) od razu lepiej!! :-)
aishabg znalazłam :-) wchodzisz w Ustawienia -> Edycja opcji -> i 3 od góry jest Opcje Wyświetlania Tematów a tam Ilość postów na stronę i ja mam ustawione 20 postówna koniec zapisujesz zmiany
Powodzenia! ;-)
Pati można sobie ustawić ile chcesz mieć postów na stronie tak jak napisałam wyżej aishabg![]()
Dzięki Paula teraz mam 500 stron :-) od razu lepiej!! :-)
reklama
Paula25
Na pewno babcina kiszka jest najlepsza;-) Zapytaj babci o przepis to chetnie zrobię taką sama:-)
o przepis moge zapytać

Podziel się: