reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja dziś będę miec kiszkę ziemniaczaną (MNIAMI!!:-D)

mmm...uwielbiam kiszkę ziemniaczną new_tongue.gif szczególnie jak zrobi moja babcia :tak::-)

my dziś mamy zupę kalafiorową :tak:

Anufifi no własnie najgorsze jest to wymyślanie potraw :baffled: Mogłabym wszystko gotować tylko często nie mam pomysłu...jak dzisiaj nic do głowy nie przychodzi :eek::-D

Może i ja bym zjadła kalafiorowej...:) Paula mogłabyś dac swój przepis? :)

Agniesiak a jak się robi tę kiszkę ziemniaczaną? :-)

Beti Pozdrawiam cieplutko! :)

mmm...uwielbiam kiszkę ziemniaczną Zobacz załącznik 164082 szczególnie jak zrobi moja babcia :tak::-)

my dziś mamy zupę kalafiorową :tak:
Ja to muszę przyznac, że sama kiszki nie robię tylko kupuję na pętka:tak::-) Ale i tak uwielbiam bo jest wspaniale doprawiona i wystarczy doac surówkę na talerzyk i nawet tak można zjeśc:tak:

Może i ja bym zjadła kalafiorowej...:) Paula mogłabyś dac swój przepis? :)

Pyszczku robię poprostu wywar (tą akurat mój M gotował :-)) z mięska (ja daję np.skrzydełka z kurczaka) i warzyw: marchweka, pietruszka, seler albo sam warzywny a potem dodaje kalafior i ziemniaki, doprawiam solą i piepszem, zabielam śmietanką, na talerzu dodaje koperek :tak::-)

Hej dziewczyny!

aishabg znalazłam :-) wchodzisz w Ustawienia -> Edycja opcji -> i 3 od góry jest Opcje Wyświetlania Tematów a tam Ilość postów na stronę i ja mam ustawione 20 postów :tak:na koniec zapisujesz zmiany :tak: Powodzenia! ;-)

Pati można sobie ustawić ile chcesz mieć postów na stronie tak jak napisałam wyżej aishabg :tak:

Dzięki Paula teraz mam 500 stron :-) od razu lepiej!! :-)

reklama
Do góry