Paula25
szczęśliwa :)
Bershka napisz do Sprzedającego niech Ci wyjaśni co w takiej sytuacji....a może już wysłał towar...jeśli jednak nie dostaniesz laktatora ani zwrotu pieniędzy to napisz do Allegro oni zwrócą Ci kaskę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula to do roboty!! :-) Czekamy na efekty, trzymam kciuki :-)
Witajcie ;-)
Ja ostatnio kiepsko się czuję, więc nie mam weny na forum..![]()
Bershka napisz do Sprzedającego niech Ci wyjaśni co w takiej sytuacji....a może już wysłał towar...jeśli jednak nie dostaniesz laktatora ani zwrotu pieniędzy to napisz do Allegro oni zwrócą Ci kaskę![]()
aishabg moim zdaniem to masz ostatni dzwonek na maluszka wiec sie nie zastanawiaju mnie podobny dylemat bo chciałam trójkę, mam w sumie 31 lat ale mnie się wydaje ze z roku na rok jest już coraz trudniej i bardzij ciąza i dziecko zagrożone. Wiesz, po tym co przechodzę to musicie mi wybaczyć moje głupie pisanie
moze jak Kubuś już bedzie całkowicie zdrowiutki to M da się namówić na trójeczkę :-)
Tusia ja tez miałam tak jak Ty i wszystkim mówię co swoje to swoje i japki im się zamykająto od dziś będzie moja wyuczona odpowiedz.:-)dziki.
niech im się japy przymkną wkońcu
Bershka -a to chyba dzis mają być wyniczki,czekamy.![]()
Dzisiaj i mnie chandra dopadła :-( Ta pogoda jakaś taka i najgorsze, że będzie gorzej :-(
A do tego się z moim M ścięłam, bo w piątek był na "pępkowym" i wrócił o 13:00 w sobotę i uważa, że to no problem. Tzn. ja wiedziałam, że wróci rano, ale nie o 13)!!
A do tego jeszcze dołożyły się wątpliwości starankoweJuż sama nie wiem czy się decydować. Teraz dużo czasu dzieciom poświęcamy, a szczególnie Jarkowi przy nauce, jest b. dobrym uczniem, ale niesty trzeba go pilnować, bo roztrzepaniec starszny :-) W sumie to już dzieci odchowane lekko są i przyszedłby czas w końcu tylko dla nas, a tu znowu taki maluch??!! I do tego nie wiemy jak mamy nasze zareagują, co z opieką, czy jeszcze dadzą radę z jednym dzieckiem? No i jeszcze ta budowa, która trwa w nieskończoność... M stwierdził, że nie chciałby żeby wybór jakiś głupich płytek odbił sie później na dziecku. Ale jak teraz nie to, ja w przyszłym roku będę maiła 37 lat!!! A jak się by dziecko urodziło to nawet 38!! A różnica do Zośki to 6 lat. Hmmmmm... przez ten dom chyba przegapiliśmy najlepszy czas na kolejne dziecko.
nic juz nie wiem...![]()
no właśnie właśnie, jeszcze takie wątpliwości... takie moje głupie myślenie, ale boję się, że może kuszę los... że mam już dwoje zdrowych dzieci i jeszcze mój już nie młody wiek :-) Wiem, każde dziecko się kocha, ale... strasznie mnie takie myśli paraliżują.
A czas niestety nieubłaganie ucieka :-(