reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiu a kiedy odbierasz wyniki? nie martw się napewno wszystko jest ok a nawet jeśli by się okazało że się zaraziłaś to dadzą Ci antybiotyk który będziesz brała do końca ciąży już i będzie ok :tak:

powinny już być tylko M jest na tartaku co musze poczekac na niego:sorry2:mam cały czas kluche w gardle a tym bardziej jak teraz pisałaś że z piaskownicy także można się zarazić bo wiadomo piasek i ja teraz niemoge przestać o tym myślec:-(mam nadzieje że będzie dobrze a jak coś będzie nie tak to zaraz jade dzisiaj do gina na szczęście przyjmuje :sorry2:no i już chyba filma mam bo synek teraz coś mało się rusza a może przez mój stres sama już nie wiem:sorry2:

PYSZCZKU także śliczny kolorek :tak:

reklama
Ide oskrobac ziemniaczki do obiadku miesko już mam od wczoraj co szybko bedzie obiadek a musze się czymś zając bo zwariować od tego myślenia można:tak:

Gosiu mata z Baby Ono, taka biedronka. Bez rewelacji, ale jak już jest gratis to ok ;) ja szukałam na necie z Tiny Love są fajne,myślałam żeby Sebusiowi kupić. A może akurat mu się dostanie w prezencie ;-):-D
Twój wózeczek kosmiczny w pozytywnym znaczeniu tego slowa - taki jego urok :)
Kupiłaś taki jak Ci się podoba i dobrze, nie będziesz potem żałować że ktoś namówił Cię na inny :)

Patrysia nie denerwuj się tak i zamartwiaj na zapas, może nic się nie stało od tego jednego razu, przecież nie jest powiedziane że w kazdym ziarenku piasku siedzi toksoplazmoza, może akurat nie, a nawet jesli to tak jak Paula pisze dostaniesz antybiotyk i już :tak:

ja bede miec taki kolorek:-)jak na zdjeciu:-)

Gosia bardzo ładny kolorek :-) chociaż wózek osobiście nie w moim guście ale najważniejsze że Tobie się podoba :tak:

Oki nasz wózek ma taki sam kolor jak ta spacerówka z aukcji :
Peg Perego Pliko Switch BCM (740765189) - Aukcje internetowe Allegro

Jak Wam się podoba? Chyba może być prawda? :sorry2: Najważniejsze że sam wózeczek taki jak chcieliśmy :)

Pyszczek bardzo fajny wózeczek :tak::tak::tak: podoba mi się :-)

powinny już być tylko M jest na tartaku co musze poczekac na niego:sorry2:mam cały czas kluche w gardle a tym bardziej jak teraz pisałaś że z piaskownicy także można się zarazić bo wiadomo piasek i ja teraz niemoge przestać o tym myślec:-(mam nadzieje że będzie dobrze a jak coś będzie nie tak to zaraz jade dzisiaj do gina na szczęście przyjmuje :sorry2:no i już chyba filma mam bo synek teraz coś mało się rusza a może przez mój stres sama już nie wiem:sorry2:

Patrysiu nie denerwuj się bo synek to napewno wyczuwa, wyniki napewno będą oki :tak:

Paula dziękuję :-)

Ciekawe jak Anufifi i Sylwi spodoba się mój wózeczek, bo one najbardziej mi go polecały :-) Tylko że wzięlam Pliko Switch a nie Pliko P3..:sorry2::happy:

Gosia, Patrysia cieszę się że i Wam się kolorek podoba :)

Coś mnie głowa zaczyna boleć, chyba juz za długo na BB, położę się trochę, a potem znowu do Was zajrzę :)

Gie-Oska- ale fajna bryka...Quinni zawsze mi sie podobaly...są jak pojazdy kosmiczne:)))))
No ale mi się nie oplaca kupowac teraz kolejnego wozka jak nasz poczciwy bebecar jest w idealnej niemal formie.
Boszeee nie mam czasu Was kochane poczytac....jestem w pracy..i w chwili "odsapu" zagladam..i sie przypominam ze zyje...rosnę:-D:-D a bobo kopie:))))
caluski laseczki
468.jpg

reklama
Gosiu mata z Baby Ono, taka biedronka. Bez rewelacji, ale jak już jest gratis to ok ;) ja szukałam na necie z Tiny Love są fajne,myślałam żeby Sebusiowi kupić. A może akurat mu się dostanie w prezencie ;-):-D
Twój wózeczek kosmiczny w pozytywnym znaczeniu tego slowa - taki jego urok :)
Kupiłaś taki jak Ci się podoba i dobrze, nie będziesz potem żałować że ktoś namówił Cię na inny :)
dokladnie kupilam ten co chcilam:-)mi tez sie maty z tiny love strasznie podobaja:-)ale te co ja bym chciala ponad 300zl kosztuja!
Gosiu a ile czekałas na wynik?
ja badanie zrobilam w piatek a dzis mialam wynik..pielegniarka mowila ze czeka sie na wynik u nas 3dni ale widac ze szybciej zrobili
Gie-Oska- ale fajna bryka...Quinni zawsze mi sie podobaly...są jak pojazdy kosmiczne:)))))
No ale mi się nie oplaca kupowac teraz kolejnego wozka jak nasz poczciwy bebecar jest w idealnej niemal formie.
Boszeee nie mam czasu Was kochane poczytac....jestem w pracy..i w chwili "odsapu" zagladam..i sie przypominam ze zyje...rosnę:-D:-D a bobo kopie:))))
caluski laseczki
468.jpg
ciesze sie ze Tobie sie podoba moj przyszly wozio:-)a jakiego Ty masz tego bebecara??niestety moj graco jest w oplakanym stanie i drugiego dziecka by nie przezyl chodz mi sie nadal podoba:-)dzis nim jechalam to z tylnich kolek zostal sam plastik a z tego co sie dowiedzialam to nie mozna nigdzie dokupic takich kolek!

Do góry