reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

polecam zwykłe wanienki ..ot chocby takie
Wanienki plastikowe 100 cm !!! SUPER KOLOR !!! (733360350) - Aukcje internetowe Allegro

do tego leżaczki

leżaczek do kąpieli (740706498) - Aukcje internetowe Allegro

zestaw tańszy i praktyczniejszy

ja wiem że na dzieciach sie nie oszczędza , ale uwierz mi będziesz miała na co wydawac , a to jest zakup tylko na chwilke

teraz na rynku jest mnóstwo pieknych rzeczy , pewnie ze mozna kupowac , ale jak sie ma worek zbędnych pieniędzy i duzo miejsca na to wszystko...
ja przy pierwszym dziecku tez cudowałam , przy Tomusiu byłam juz baredziej poraktyczna ...teraz byłabym juz niemal idealnie zorganizowana :):):)
A czy są takie zwykłe wanienki ale szerokie? Bo te zwykłe to takie wąskie są:sorry2: Własnie tak się zastanawiam...
Bo do roku mogę kąpac w tamtej wanience a potem to już pod prysznicem w brodziku, tak jak moja ciocia kąpała synka;-) Oczywiście mata antypoślizgowa obowiązkowa.. także nie wiem:confused:

reklama
A czy są takie zwykłe wanienki ale szerokie? Bo te zwykłe to takie wąskie są:sorry2: Własnie tak się zastanawiam...

Bo do roku mogę kąpac w tamtej wanience a potem to już pod prysznicem w brodziku, tak jak moja ciocia kąpała synka;-) Oczywiście mata antypoślizgowa obowiązkowa.. także nie wiem:confused:

ja mam właśnie szerszą taką prostokątną i do tego już ma w sobie to antypoślizgowe nie z gumki ale takie kółka że synek się nie poślizgną ani razu a uwierz potrafi mi w niej poskakac:tak:i mam taa foczke identyko co ANUFIFI dała w linku tylko żółta i zawsze kładłam na to tetruwke i super :-)

Ja też mam taką zwykłą wanienkę, kupiłam Sebusiowi za 25 zł, ładna żółciutka z kaczuchą :-D

Anufifi sorki że tak zamęczam Cię tymi pytaniami o podgrzewacze, butelki, mam nadzieje że się nie gniewają Dziewczyny że forum może zaśmiecam, ale tylko Was pytam o rady ;-) Aniu jak piszesz że można wyjąć ten niebieski plastik z podgrzewacza to można go potem normalnie , bezpiecznie używać? Wlewac wodę, itd.?

Anufifi sorki że tak zamęczam Cię tymi pytaniami o podgrzewacze, butelki, mam nadzieje że się nie gniewają Dziewczyny że forum może zaśmiecam, ale tylko Was pytam o rady ;-) Aniu jak piszesz że można wyjąć ten niebieski plastik z podgrzewacza to można go potem normalnie , bezpiecznie używać? Wlewac wodę, itd.?

wtrącę się i ja bo też kupowiliśmy podgrzewacz do mleczka:tak: firma Baby Ono, super jest i polecam śmiało:happy: Jeżeli chodzi o podgrzewanie itd to owszem można smiało wyjmować ten plastik ze środka:tak: ja na początku podgrzewałam mleko z tym plastikiem ale pozniej już bez tego plastiku i wszystko było okej! :tak: więc spokojnie :happy:
I nie zaśmiecasz forum!
Masz pytania wal śmiało, kto może to pomoże :tak:;-)

uwierzycie że kupiłam synowi taki sweter za 6zł ;-) :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia heheh to nic że różówa ! :-D:-D:-D

Kinga dzięki za informacje odnośnie tego wkładu, i nie wtrącasz się :-) pytałam Anię bo ona napisała mi że można ten wkład plastikowy wyjmować, więc dlatego zwróciłam się do niej :) Zależy mi bo nie wiem jakie butelki kupić, patrzyłam sobie teraz Tommee Tippee , a one są dosyc szerokie, więc chcę się upewnić że będą się mieścić w podgrzewaczu :) :happy:

aha Pyszczku moj podgrzewac tez ma taka wkladke co sie wyjmuje i wtedy mozna butle wstawic:-)

Aga tez uwazam ze 100zl za wanienke to lekka przesada:-)ale to Twoj wybor:-)ja mam taka filoetowa zwykla jak Anufifi dawala linka:-)jest duza i praktyczna:-)a jak dziecko wyrosnie to latem moze sie w niej kompac zamiast basenu:-)

Patrysiu dzieki za zdjecie:-)To jakis faktycznie starszy model:-)

Pyszczku a dasz zdjecia swojego wozka:-)

Pyszczku ja mam dokladnie taki podgrzewacz http://www.allegro.pl/item735840194_podgrzewacz_canpol_uniwersalny_gratisy_od_ss.html pisze ze te butelki tt pasuja..bo on w sumie jest dosc szeroki!

Kinga a gdzie kupilas taki drogi:-) sweter:-)hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga dzięki za informacje odnośnie tego wkładu, i nie wtrącasz się :-) pytałam Anię bo ona napisała mi że można ten wkład plastikowy wyjmować, więc dlatego zwróciłam się do niej :) Zależy mi bo nie wiem jakie butelki kupić, patrzyłam sobie teraz Tommee Tippee , a one są dosyc szerokie, więc chcę się upewnić że będą się mieścić w podgrzewaczu :) :happy:
fakt bo te butelki Tomme Tippe są szerokie dosyć :tak:
ja słyszałam od koleżanki że chwaliła sobie butelki z Medela:happy: plus dodatkowy; nie zawierają szkodliwego bisphenolu. (toksyczny składnik plastiku)
Ale w sumie dziecko nie je butelki! tylko pije "z" butelki no i nie ma co przesadzać ja myślę ;-):tak: Butelki Think Baby też są dobre bardzo:tak:

Kinga a gdzie kupilas taki drogi:-) sweter:-)hehe
u nas w Iławie w CTO czasami mają naprawdę świetne ciuchy. ;)))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry