reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Dziewczyny :-)

Ja dzisiaj od rana miałam trochę załatwień razem z M na mieście, dzien szybko zleciał i dopiero zajrzałam do Was :)

Anufifi uspokoiłas mnie z tym podgrzewaczem, dziękuję ;-):tak: Mogę spokojnie te szerokie butle kupić. A co do balsamu to widzisz ja zapomniałam Ci przypomnieć, a Ty pamiętałaś :-) Dzięki :)
ps. czekam na Twoje testowanie..:tak:

Bershka mam nadzieję że wszystko ok u Was, daj znać jak tylko będziesz mogła, jak Kubuś po operacji się czuje!!! Buziaki!

Royanna no to niezły Wam teściowie prezent zrobili! Najwazniejsze że Ci się podoba! :-) Widzisz mialo być tak żle, a wyszło dobrze :)

reklama
Kinga nie smuć się, jak mój M otwierał firmę to musiał tak dużo pracować że przez pierwszy okres wracał do domu o 22-23 :baffled: Ale na szczęście te czasy już minęły i teraz normalnie wraca :tak::-) Czyli kolo 19 :)

Patrysia a Ty widzę masz Mężulka zawsze blisko :-) Fajnie tak :)
A nie dziwię się że się boisz sama zostawac w domu, ja jak jeszcze mieszkałam z rodzicami (w domu a nie bloku) to tez nie lubiłam być sama :szok:

A ja się zastanawiam czy czasem nei wyprać wszystkich pokrowców z gondolki, fotelika, spacerówki...bo pachną mi poprzednimi właścicielami a nie moim proszkiem do prania :-D

już jest dziękuję wam. Byłam troche z młodym u koleżanki na kawie i potem jeszcze zaliczyliśmy oczywiście plac zabaw bo inaczej by się nie dało. syn zadowolony i zmeczony już. Ja całkiem nieźle... jakoś mi czas zleciał w sumie.
Ale jeszcze do tej 21 musze siedziec...
Dobrze że w takich chwilach jest własnie BB

Tak sobie teraz siedzę i patrzę w ten kalendarz odliczając czas do października.....
zostały 2 tygodnie eh...

A teraz ide sobie zrobić jakąś mega na pocieszenie bo w sumie zgłodniałam i glon pewnie również wiec narazie
zaglądne pozniej

pyszczek chociaż ci dzionek szybko zleciał :)
gie oska ładny kombinezonik:tak:
Agniesiak Ty to masz rewelacyjnie ze swoim mężem
royana widze ze zadowolona jestes z prezentu;-) widzisz nie bylo tak zle! :-)
Paula

bereshka napisz co i jak z kubusiem po operacji..siedze i mysle o was..tulam mocno...

gioeska kombinezon sliczny..

royanna to super ze tescie dali tak ladny prezent..to jednak dobrze ze przyjechali..ciasta upieczony superowy prezencik..jeszcze zatesknisz za nimi jak wyjada..

Aga no to masz super z M:-)ale cos za cos:-(zeby sie przeprowadzic musimy wyremontowac chate...dobrze ze to coraz blizej konca:-)

dziewczyny a ja przed chwila wylicytowalam na angielskim ebayu taki kombinezon dla synka:-)jak bedzie corka to tez bedzie w nim chodzic:-)moj m na mnie juz krzyczy ze mu obiecalam ) zakupow a tu prosze hehe:-)chce jeszvze ubranko swiateczne kupic na ebayu moze sie uda:-)
Podoba Wam sie??

Gie-oska siczny kombinezonik,a jak pozniej z przesylka?to mozna tak zamowic sobie do Polski i z Polski do Anglii?

reklama
to moja derya..fotki z dnia dzisiejszego

Załączniki

• DSC01394.jpg
    DSC01394.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC01377.jpg
    DSC01377.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 49
Do góry