reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry :-):-):-) dziś piątek :-):-):-)
Macie ochotę na
kawa_z_miodem_arabia_3333.jpg czy herbata_02.jpg
:tak::tak::tak::tak::tak:

paula wyniki juz masz..napisz cos...

Kiki wyniki odbieram najwcześniej dzisiaj po południu :tak: koło południa zadzwonię i zapytam czy już są żebym znowu na marne nie szła :crazy:

hej
po frycu okej, sciela mnie tak jak chciałam wiec jest git
cos zle sie czuje niedobrze mi (....)

Kinga super że zadowolona z fryzurki jesteś :-) ale miałaś nam fotkę swoją wkleić....jesteś usprawiedliwiona tylko tym że źle się czułaś ;-) a jak dzisiaj samopoczucie? mam nadzieje że lepiej :tak:

Dzastina?????????????????????????????????? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: robiłaś teścik??? napisz niezaleznie co wyszło...wiesz że jesteśmy z Tobą!!! :tak:

Beti również masz pozdrowienia od mojego M :tak: Buziaczki dla Was kiss.gif

Ostatnia edycja:
witam sie ....widzę że póki co tylko Ty Paula na posterunku...

Dzastina tak jak Paula napisała ...wiesz , że coby sie nie działo jestesmy z Tobą , ale daj nam znać ...

buziaczki piatkowe dla was wszystkich ....uwielbiam piatki :)

I jak witam piątkowo :-)

Synek w przedszkolu, jadę dzisiaj po niego później bo o 15tej mają dopiero basen, mężulek w pracy. Szczerze mówiąc to nie bardzo mam co robić w domku, chatka posprzątana, obiadek zrobiony więc dzień przed komp. :sorry: muszę się zorganizować jakoś.

Wczoraj u Kubusia nie było żadnego chirurga i nikt nie podjął decyzji o zwiększeniu jedzonka. Jadł tak jak przedwczoraj po 40 ml :wściekła/y: byłam przekonana, ze dostanie już przynajmniej 50 ml. Wczoraj jak go karmiłam to aż zal było patrzeć jak to 40 ml kończy się w butelce. Bidulek mój Kochany....Denerwuje się bo jest głodny a tu niestety nie można aż tak radykalnie zwiększyć mu jedzonko. Poza tym robi kupkę za kupką i pupcie ma podczerwienioną. Dzisiaj zawoże mąkę ziemniaczaną moze mu pomoze, póki co miał smarowaną pupcie gęstym kremem przeciw odparzeniom z Nivea ale jednak zbyt słaby preparat, posmarowałam sudocremem.
Wczoraj ordynator powiedział mi, że lada moment mozemy wylądować z OIOM-u na chirurgii :-) będe mogła zostać z maluszkiem na noc. No a stamtąd jak będzie wszystko ok pojedziemy do domku.:-)

Muszę iść do sklepu po mleczko :wściekła/y:

witam i ja piątkowo.
U mnie nie najgorzej ale szału nie ma...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Dzastina pisz jak tam testowanie? czekamy na wiadomosc od ciebie.
Paula samopoczucie dziś lepiej dzieki, wczoraj cos mi zaszkodziło. za dużo krokietów he
anufifi też lubię piąteczki ;)

Dziewczyny moje kochane, jak ja wam dziękuje za wszystko.... Zrobiłam rano test I ohydna krecha... ale myślę sobie @ dalej nie ma więc czekam... i naczekałam się jakieś 30 minut bo wredota przylazła... kompletnie mnie zaskoczyła... bez bólu brzucha tak jak to normalnie miewam,,,,

Więc dziś zaczynam 1 dzień cyklu a dokładnie 10 cykl starań... kiedyś musi się udać.. Już wcześniej nastawiłam się na porażkę i przyjęłam ją godnie... skoro nie w tym miesiącu to w następnym i tak do skutku... co ma być to będzie.. W tym cyklu zacznę mierzyć tempke od 5 dc i będę obserwować owu... ale na monitoring nie idę bo to nie ma sensu już wiem kiedy ona jest a nie mam zamiaru już mojego gina wzobogacać bo za 3 dni monitoringu zapłaciłam mu 300 zł..
efektów żadnych ale przynajmniej wiem kiedy się moge spodziewać owulacji... i na pewno tytm razem się uda... mus:-):-):-):-)

dziewczyny mam do was pytanie pomożecie?:zawstydzona/y: bo tak naprawde to moj pierwszy cykl w ktorym prowadze wykres itp.. Chodzi o to że ja nic narazie nie czuje w sumie.. zadnego śluzu, sucho... to normalne na początku cyklu? chyba tak no nie?:sorry: echh.... :zawstydzona/y:

Cześć Wszystkim ;-)

Royanna cieszę się że wszystko ok po wizycie :-) w takim układzie może rzeczywiście uda się poczekac do terminu :tak: A jakie jeszcze przygotowania Ci zostały?? My musimy jeszcze skręcić łóżeczko i przygotować, no i spakować torbę do szpitala. A do kupienia zostały drobiazgi.

Dziewczyny jakie polecacie termometry do mierzenia temperatury ciała dziecka i nie tylko? (nas również). Miałam dla nas zwykły rtęciowy ale coś się popsuł, nie chce naciągać i mierzyć, więc muszę jakiś kupić lepszy, ale od razu żeby i dla maluszka był..:tak:

Dzastina ja też czekam na wieści :tak:

Beti spóźnione ale szczere życzenia z Okazji Urodzinek!

Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas... :-):-):-)

Ja już po herbatce z miodem...;-)

reklama
Dziewczyny moje kochane, jak ja wam dziękuje za wszystko.... Zrobiłam rano test I ohydna krecha... ale myślę sobie @ dalej nie ma więc czekam... i naczekałam się jakieś 30 minut bo wredota przylazła... kompletnie mnie zaskoczyła... bez bólu brzucha tak jak to normalnie miewam,,,,

Więc dziś zaczynam 1 dzień cyklu a dokładnie 10 cykl starań... kiedyś musi się udać.. Już wcześniej nastawiłam się na porażkę i przyjęłam ją godnie... skoro nie w tym miesiącu to w następnym i tak do skutku... co ma być to będzie.. W tym cyklu zacznę mierzyć tempke od 5 dc i będę obserwować owu... ale na monitoring nie idę bo to nie ma sensu już wiem kiedy ona jest a nie mam zamiaru już mojego gina wzobogacać bo za 3 dni monitoringu zapłaciłam mu 300 zł..
efektów żadnych ale przynajmniej wiem kiedy się moge spodziewać owulacji... i na pewno tytm razem się uda... mus:-):-):-):-)
Dzastina kolejny cykl i powodzenia Ci zyczę, szkoda że sie nie udało no ale nie ma co się dołować i trzeba szykowac ci sie na kolejne przyjemnosci serduszkowe;-) Bedzie dobrze, prowadz samoobserwację tak jak piszesz idz na monitoring :tak: powodzenia!

Do góry