reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ON JEST PRZEPIEKNY NA TYM FILMIKU ...OGLADAŁA CAŁA MOJA RODZINA I JEDYNE CO STWIERDZILI , ŻE WIDAC ZE TAK MADRZE PATRZY...NO CÓZ W KOŃCU JAK NA 2 MIESIACE WIELE DOŚWIADCZYŁ WIEC MĄDROŚC ZDOBYŁ ...
MA TAKIE OCZY PIEKNE ZE AH , ECH , NAJBARDZIEJ TO SIE SPODOBAŁ tOMKOWI...MUSIAŁM MU CAŁY CZAS PUSZCZAC A ON OGLĄDAŁ I SIE SMIAŁ :)

reklama
Dziękuje Słonko, postaram się ten filmik zgrać na komp. to jedyny filmik z Oiom-u tam jest zakaz fotografowania i filmowania ! zrobiłam to po kryjomu :szok::-)

pamiętacie tą historie z pielegniarkiami z Oiom-u które wkładały dzieci do kieszeni ? to tam leży Kubuś i powiem Wam, ze na tym oddziale wszyscy lekarze i pielegniarki są tym zszokowani !! Tam jest rewelacyjna opieka !!!! Jedna czy dwie osoby mogą zepsuć reputacje całemu personelowi, który z oddaniem walczy o życie maluszków :-( i od tego czasu jest tam zakaz fotografowania.

Gosia ja nie pomogę bo nigdy nie używałam termometru do wody. Sama sprawdzałam ręką i nigdy malucha nie popażyłam:) dla mnie to strata kasy.

A ja tu tupnę nogą! też chcę zobaczyć słodziaka Kubusia!!!:-):tak: Berskha pokaż koleżankom swój skarbek :happy: :happy:

reklama
Paula a Ty popracowałaś coś w końcu ? :-D

Bershka popracowałam trochę i już mam dosyć :-p;-):-D ale jeszcze godzinka i weekend :-D:-D:-D

ja też ja też chce zobaczyć Kubusia!!! :tak::tak::tak:

Gosiu ja miałam termometr do wody jakiś taki zwykły właśnie ale to M zawsze szykował kąpiel i sprawdzał wodę nie wiem czy termometrem czy łokciem ;-)

Gosiu ale Ty chudzina byłaś!!!! :eek: napewno szybko wrócisz do formy :tak: ja przed pierwszą ciążą ważyłam 58 :tak: po ciąży 55 :-) a teraz waże 60 jak i nie wiecej :wściekła/y:

Do góry