reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój synek także jest szybko do kompa:rofl2:ale jeszcze za mały aby umieć grac ale za to klika myszką wszędzie ale na szczęście prawa strona myszki co bardziej poklika niż gdzieś wejdzie(chociaz i takie sa momenty że mamusia musi powychodzić z różnych rzeczy):-)a dzieje się to jak ja tylko opuszcze krzesełko to myk już siedzi na moim miejscu:cool2:

reklama
I jakiś pyszczek mam grubaśny na tym zdjęciu, a normalnie takiego nie mam :-D

Royanna dzięki :)

A co do gier Kinga to tak to już jest z maluchami w dzisiejszych czasach, ale u Was skoro M informatyk to wiesz niedaleko spada jabłko...;-)

Patrysiu heheh już może dosyć tych moich zdjęć :tak: i tak już dużo pokazałam :-D

A własnie Dziewczyny, odebrałam wynik posiewu i jestem zdziwiona :eek: Wcześniej z moczu wiecie co mi wyszło, leukocyty, erytrocyty, duża ilość flory bakteryjnej ... Zrobiłam posiew a wynik brzmi:
" W warunkach tlenowych flory bakteryjnej patogennej i grzybów drożdżopodobnych nie wyhodowano. Hodowla jałowa."
I co o tym sądzicie? Wychodzi na to że po podmyciu się i wytarciu jałowym gazikiem zebrałam próbkę moczu już bez bakterii...czyli to co wczesniej wyszło wzięło się z upławów? :eek: Jeszcze lepiej...:eek:

Anufifi dziękuję bardzo :) Aniu za dwa tygodnie jak Ty bedziesz wizytowac Lublin to ja juz może będę wizytować porodówkę :)

Wiecie co w mieszkaniu nad nami albo pod nami (nie mogę precyzyjnie zlokalizować) codziennie malutkie bobo płacze, jejku aż mi go szkoda, nie wiem albo ma kolki albo coś, bo płacze regularnie w odstępach kilkugodzinnych, czyli wychodzi na to jakby między spaniem :zawstydzona/y:

Pyszczek masz racje tak to jest z dziecmi.. a zwłaszcza że moj mąż jest informatykiem i wszystkiego powoli uczy syna:sorry::happy:
Patrysia nasz Fiol tez lubi pisać literki tz na klawiaturze :rofl2: w wordzie

a tu moj wykresik jaki sobie prowadzę, mało wyraźny ale coś tam widać orientacyjnie luknijcie i powiedzcie co myslicie.dzieki;)

owu prawdopodobnie byla 13d.c. ale nie jestem pewna na 100%:sorry:

Kinga między 13 a 16 dniem jest skok o 3 kreski (tzn 0,3) czyli owu była moim zdaniem, ale którego dnia dokładnie... trudno to określić, bo każdego dnia była o "schodek" wyższa tempka więc nie wiem jak to interpretować :eek:

reklama
Do góry