reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula- i za Was rzecz jasna trzymam mocno zaciśniete łapki!!!!!!!!!!!!!

(...) pojechalam kupic mu kurtałkę i spodnie (takie kombinezonowe na zimę)
Akurat udalo mi sie kupic komplet :)))
jeszcze butki ale to poźniej...
O tyle mam z glowy ten kombinezon ze potem jak sie zrobi naprawde ziu ziu..nie bede miala sily szukać i latac...a tak juz mam :)))
Maciusiowi zreszta bardzo się podoba:))))

Czarodziejko dziękuje :-) super że udało Ci się kupić ładny komplecik i najważniejsze że synkowi się podoba ;-):tak:

a Bershka nadal pewnie z Kubusiem w szpitalu mieszka, ale mam nadzieję że u nich wszysto wporządku i że niedługo wrócą do domku wtedy Bershka napewno odezwie się na BB :tak:

reklama
Paula heheh mam nadzieję że się naszemu Synkowi spodoba taka mamusia :-) dzięki :)

Agniesiak i Czarodziejka kochane dzięki za komplementy :zawstydzona/y:

Czarodziejka no to masz już z głowy zimowe zakupy ;-) A ja tez się zastanawiam co u naszej Bershki i Kubusia :eek: Mam nadzieję że wszystko ok..

hej hej jestem :) Bylismy na zakupach i troszke nam zeszło.

royana no ja myslę że też powinno wystarczyć :sorry::happy:
Paula o tak, zaszaleliśmy w tym cyklu bo w sumie nie byłam pewna kiedy owu bedzie wiec braliśmy pod uwagę kilka możliwości. Najpozniej 17d.c. owu i to był ostatni dzień starań.
No ja mam nadzieje że i u was wasze przytulanki będą wystarczające:-) niebawem sie przekonamy razem.

Czarodziejko widzę zakupy udane, fajnie!:tak: dziekuje za kciuki kochana :**
Pyszczek mamuśka z Ciebie bardzo ładna i na pewno Synuś od razu się zakocha! ;)))

Royanna my z M też oboje herbaciani i to bardzo :) Ale ja również bardzo lubię kawkę :tak: A szczególnie latte, mniam :-)

Patrysiu i ja tak chyba będę w szpitalu robić, bo weź tu szukaj wody przegotowanej chłodnej, a mineralna zawsze pod ręką :tak:

A to ja...
Pyszczku slicznie wygladasz:-)szkoda ze brzusia nie pokazlas:-(
dzieki dziewczyny za objasnienie co do tamtum rossa:-)to w takim razie ja tez w wodzie mineralnej rozpuszcze no chyba ze mi przywiozla wode przegotowana z domku??;_)
Ale się objadłam naleśnikami :-):-):-):-p:-p:-p
ja tez mialam dzis nalezniki:-)

a ja juz calkiem gotowa jestem:-)jutro m tylko dokupi w aptece te masc linamag i bephacosttam i moge rodzic:-)
co do fryzjera no coz nawet jak skurcze dostane to i tak pojde...bo potem nie bedzie takiej okazji:-)

a wiecie co ja juz mam torbe zapakowana i nie miesci mi sie tam wszystko:-(i wlasnie dlatego nie lubie pakowania:-(moj m jak wroci mosi sam mi to zapakowac bo jemu to zawsze lepiej szlo:-)

Pyszczku ile bierzesz pampersow do szpitala??

aha i dzis w koncu po 2tyg odebralam wynik na paciorkowca i jest wynik ujemny to dobrze??​

Gosiu wynik na paciorkowca masz dobry :tak: dobrze że już jesteś przygotowana na przyjście Kacperka :tak:
....ze skurczami na fotelu fryzjerskim hehehe...dobra jesteś :-D życzę powodzenia abyś zdążyła także z fryzurką! :tak:

Mąż usypia Kacperka a ja oglądam Dr House :cool2:

Cześć dziewczyny.... Nie było mnie troszkę u was.. bardzo źle się czuję... mam straszne zawroty głowy i to takie że tracę równowagę i się wywracam... nie wiem dlaczego ale boję się że to coś niedobrego... te zawroty trwają już 3 dzień i mam źle przeczucia... Dziś 14 dc i Duphaston... nie wiem jak ja wytrwam... Ogólnie mam też dołka, bo jutro synka urodziny a ja się potwornie czuję... pozdrawiam was..

ja też oglądałam Hausa:)
Filip zasnął po 21.

dziewczyny zauważyłam u siebie spora ilość "mleczka" w pochwie, to normalne od owu do spodziewanego terminu @?

Dzastina a jak myślisz czym mogą być spowodowane te zawroty??? myślisz że to przez Duphaston? :-( może powinnaś iść z tym do lekarza?
Wszystkiego najlepszego dla synka na jutro z okazji jego urodzin! :tak:

reklama
Cześć dziewczyny.... Nie było mnie troszkę u was.. bardzo źle się czuję... mam straszne zawroty głowy i to takie że tracę równowagę i się wywracam... nie wiem dlaczego ale boję się że to coś niedobrego... te zawroty trwają już 3 dzień i mam źle przeczucia... Dziś 14 dc i Duphaston... nie wiem jak ja wytrwam... Ogólnie mam też dołka, bo jutro synka urodziny a ja się potwornie czuję... pozdrawiam was..
dzastina życzę Ci lepszego samopoczucia idz do lekarza albo na pogotowie jak trzeba.
uważaj na siebie ...

Do góry