reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
nie nie na fasolkę to na pewno za wczesnie :-D spokojnie hehe o tym nawet nie pomyślałam :-);-)
pewnie to normalne po owulacji jest... nigdy tak nie zwracałam uwagi.

Idę się położyć już raczej
jakoś kiepski wieczór dziś mam...

Dzastina a jak myślisz czym mogą być spowodowane te zawroty??? myślisz że to przez Duphaston? :-( może powinnaś iść z tym do lekarza?
Wszystkiego najlepszego dla synka na jutro z okazji jego urodzin! :tak:

Duphaston zaczęłam brać od dziś..a zawroty głowy mam od 3 dni... Podejrzewam że to po Pregnylu... Ale już sama nie wiem... jutro zadzwonię do swojego ginka i zapytam... życzę miłych snów wszystkim.. A no i dziękuję za życzonka,,, buziaki wielkie;-);-);-);-)

Dzastina dla Czarusia z okazji 2 urodzin wszystkiego najlepszego!!!i buziaczek:-)!!!!!!

kasia100 witaj, już koleżanka widzę pomogła:tak:

Miłego dnia dziewczyny
u mnie dziś temp 37.

Dzastina dla Czarusia z okazji 2 urodzin wszystkiego najlepszego!!!i buziaczek:-)!!!!!!

kasia100 witaj, już koleżanka widzę pomogła:tak:

Miłego dnia dziewczyny
u mnie dziś temp 37.

Dziękuję za życzonka.... u mnie też tempka 37 ;-);-);-) dobra zmykam do kuchni pichcić... na bal dla mojego Szkrabka.... Miłego dzionka zyczę:-):-):-)

reklama
Czesc babeczki!

Widze, ze wczoraj byl nalesnikowaty wieczor, bo u nas tez one byly na obiadokolacji:tak::-)

Dzastina-dzwon do gina!
A dla synka 100lat! 100 lat! 100lat! Niech zdrowo rosnie!!!

U nas dzis pochmurno, ale nie pada.

Znowu zle spalam, ale jak zasnelam to snily mi sie same rzeczy zwizane z dzidziusiem-ciuszki, posciel itd-w sumie mile sny. Gdyby nie to wstawanie na siusiu byloby lepiej;-)

Dobrego dnia wszystkim!

Do góry